Bedensel Engelliler Bir Engeli Daha Aştı - Son Dakika
Güncel

Bedensel Engelliler Bir Engeli Daha Aştı

Bedensel Engelliler Bir Engeli Daha Aştı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Siverek Engelliler takımını 102–27 mağlup ederek bir engeli daha geçti.

17.04.2013 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi D Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Siverek Engelliler takımını 102–27 mağlup ederek bir engeli daha geçti.

Mavi beyazlılar, bu sonuçla ligdeki 9'uncu galibiyetini elde ederken puanını 19'a yükselterek play off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Kamil Ocak Spor Salonu'nda oynana maça Emre Yılmaz, Nazile Dudu, Kemal Atçı, Yüksel Savaşçı, İbrahim Gür, Hasan Aytaç, Oğuz Yıldızgil, Yakup Süleymaniyeli, Mustafa Sezgin, M. Ali Karada, Cavit Tosun, Saliha Yıldırım kadrosu ile mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na karşı Siverek Belediyesi Engelliler takımı Hatip İlgin, Mahmut Akpirinç, Faruk Güzel, Cuma Tilen, Kadir Gülalan, Ahmet İlgün, Hamza İl, Muhammet Karaçalılılar, Orhan Otlü, Çetin Kurbaş kadrosu ile yer aldı.

Maça oldukça hızlı başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kendi pota altında sıkı bir savunma uygularken çıktığı ataklardan boş dönmeyince ilk çeyreği 27–6 önde geçti. İkinci periyotta savunma bloğunu bozmayan Mavi beyazlılar, bulduğu 17 sayıya karşılık kendi potasında sadece 4 sayı görürken devreyi 44–10 önde tamamladı. Üçüncü periyotta Siverek Engelliler takımına en fazla sayıyı (10) veren temsilcimiz buna karşılık 25 sayı üretirken, son çeyreğe 69–20 önde girdi. Dördüncü periyotta rakibinin direncini tamamen kıran Mavi–beyazlılar, 33 sayı ile en çok basketi son dilimde üretirken, maçı da 102–27 üstün tamamladı.

Mavi beyazlı ekip, bu hafta deplasmanda Mardin Kızıltepe maçını da kazanarak son bölümlere kayıpsız girmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedensel Engelliler Bir Engeli Daha Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement