Belediye Başkanı Genç'in Hayvan Pazarını Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Genç'in Hayvan Pazarını Ziyareti

Belediye Başkanı Genç\'in Hayvan Pazarını Ziyareti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede kurulan hayvan pazarına ziyaret ederek besici ve vatandaşlarla bir araya geldi.

30.08.2017 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede kurulan hayvan pazarına ziyaret ederek besici ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Genç, belediye tarafından Dereler Mahallesi'nde kurulan Canlı Hayvan Pazarını ziyaretinde, Kurban Bayramı öncesi pazarı hizmete açtıklarını anımsattı.

Modern ve hijyenik bir canlı hayvan pazarı kurduklarını, bu hizmetle kaçak ve hijyen olmayan koşullarda satış ve kesimlerin de önüne geçtiklerini ifade eden Genç şunları söyledi:

"Kurban Bayramı'nın ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine katkı sağlamasını temenni ediyorum. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Annelerimizin, babalarımızın, büyüklerimizin unutulmamasını rica ediyorum. Bayram sevincimizi onlarla paylaşarak sevinçte de, kederde de onlarla bir olduğumuzu gösterelim. Tüm halkımızın sevdikleriyle beraber, sağlıklı, mutlu, ağız tadıyla bir bayram geçirmesini diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Genç'in Hayvan Pazarını Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement