Kundaklama Olayıyla İlgili Bir Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kundaklama Olayıyla İlgili Bir Şüpheli Yakalandı

Kundaklama Olayıyla İlgili Bir Şüpheli Yakalandı

Niğde merkeze bağlı Gümüşler Beldesi'nde Belediye binasına girerek makam odası ile su tahsilat veznesini kundakladığı şüphesiyle bir kişi yakalandı.

11.06.2014 18:34  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşler Belediyesi'ne 6 Haziran'da giren biri kişi, Başkan Bayram Akdoğan'ın makamını ve su tahsilat veznesini ateşe verdikten sonra değerli evrak ve veznedeki parayı çalarak kaçtı. Personelin sabah belediyeye gelmesiyle ortaya çıkan olayın şüphelisini yakalamak için çalışma başlatan jandarma, aynı belde de ikamet eden 2 kişiyi şüphe üzerine takibe aldı.

BORÇLARINI ÖDEYİNCE YAKALANDI

Takip edilenlerden işsiz olan bir kişinin olaydan sonra borçlarını ödemeye başlaması jandarmanın dikkatini çekti. Bunun üzerine ekipler, şüpheliyi, evine düzenlediği operasyonda gözaltına alırken, yapılan aramada belediyeden çalınan dizüstü bilgisayar ile 4 bin TL para ele geçirildi. Jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf eden kişi, belediyeye güvenlik kameralarının olmadığı arka kısımdaki pencereden girdiğini belirterek olayı şu şekilde anlattı:

"Belediye binasına girince doğruca belediye başkanının makam odasına geçtim, sonra tahsilat odasına yürüdüm. Burada bulduğum 6 bin TL'yi aldım. Burada resmi evrakları ateşe verdikten sonra tekrar belediye başkanının makam odasına girdim. Bir süre makamda oturduktan sonra masa üzerinde bulunan laptopu aldım. Yanımda getirdiğim benzinle makam odasını ateşe vererek, binaya girdiğim camdan dışarı çıktım."

Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen kişi, nöbetçi mahkemece tutuklandı. - Niğde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kundaklama Olayıyla İlgili Bir Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement