Belediye Personeline Avrupa Birliği Proje Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Belediye Personeline Avrupa Birliği Proje Eğitimi

Belediye Personeline Avrupa Birliği Proje Eğitimi

Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından personele yönelik olarak "Proje Döngüsü Yönetimi" eğitimi düzenlendi.

29.06.2012 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından personele yönelik olarak "Proje Döngüsü Yönetimi" eğitimi düzenlendi.

Belediyenin proje yönetim gücünü arttırmak amacıyla düzenlenen eğitim,

AB Proje Uzmanı Semra Aydın Avşar tarafından verildi. Eğitime 25 belediye personeli katıldı. Seminerde Avşar, AB standartlarına uygun olarak gerçekleştirilen balıkçılık projesi deneyimini de personelle paylaşarak, hibe kaynaklarını takip etme, proje fikri oluşturma, fikre hibe kaynağı bulma, hibeye başvuru süreci ve sürecin yönetimi ile ilgili olarak da katılımcıları bilgilendirdi.

PROJELERİN OLMAZSA OLMAZLARI

Bir projenin ilgili olduğu alanla alakalı politika ve stratejilerle uyumlu olması gerektiğinin altını çizen Semra Aydın Avşar, projelerin olmazsa olmazlarını şöyle sıraladı.

"Hibe almaya aday projeler, belirli sorunları çözmeye ve ihtiyaçları gidermeye yönelik olmalı, halihazırda devam etmekte olan faaliyetleri tekrarlamamalı ve yeni bir faaliyet bütünü oluşturmalıdır. En önemlisi de açıkça tanımlanmış hedef grubu ve yönetim sorumlulukları olmalıdır."

AB Proje Uzmanı Semra Avşar, eğitime katılan kursiyerlerin sorularını da cevapladı.

Gün boyunca devam eğitim sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Enver Şengül, Mustafa Kuzugüden, Hüseyin İpek, Vasfi Karakaş ve Güven Aydın kursiyerleri tebrik ederek, katılım sertifikalarını verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Personeline Avrupa Birliği Proje Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement