Belediyeden Yıldızlı Otel Standartlarında Eğitim Merkezi - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Yıldızlı Otel Standartlarında Eğitim Merkezi

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından TOGEM koordinatörlüğünde ki Diksiyon ve Hitabet Akademisinde, kadınlara yönelik kurslar devam ediyor.

04.04.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet eden Adıyaman Belediyesinin, Narlı Kuyu'da açmış olduğu akademide isteyen kadınlar yüksek standartlarda dizayn edilmiş merkezde ücretsiz yatılı olarak da yararlanabiliyor.

Arapça, İngilizce, Fıkıh, İslami İlimler, Hitabet, Osmanlıca, Hafızlık ve Yeterlilik Kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Adıyaman'da kadınlara yönelik birçok hizmetlerde bulunduklarını ifade eden Başkan M. Necip Büyükaslan "Kur'an kursu öğreticisi arkadaşlarımız, yüce dinimizin, insanlığın hem dünya hem de ahiret mutluluklarını temin etmeyi hedefleyen emirlerini tebliğ ederken, şüphesiz önemli ve hassas bir görevi yerine getirmektedirler. Diksiyonda başarı; kişinin okuduğunu, söylediğini içinde duyabilmesine, içinden geldiği gibi sıcak, içten söyleyebilmesine bağlıdır. Bazen bir tek kelimenin telâffuzu bile, o kişinin geçmişi, öğrenim derecesi, zihin faaliyeti ve yeteneği hakkında fikir verebilir. Diksiyon ve hitabet akademimizde isteyen kardeşlerimiz yüksek standartlarda yatılı olarak kalıp eğitim alabiliyor. Bu eğitim merkezimizde tahsis ettiğimiz servis aracıyla öğrencilerimiz evlerinden alınıp eğitim merkezimize getiriliyor. Uzman eğitmenlerimiz nezaretinde hitabet ve diksiyon eğitimleri alıyorlar. Yeni bir çevre edinme, bilgi ve görgülerini artırma ve sosyal hayata aktif bir biçimde katılma konularında imkânlara kavuşuyorlar. Kadınlarımız her şeyin en iyisine layık. Yüksek standartlarda hizmete sunduğumuz bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum. Karadağ'da nezih bir ortamda bulunan tesisimiz 3 katlı olup içerisinde; yemekhane, derslikler, kütüphane, yatakhaneler, toplantı salonu ve mescit bulunmaktadır. Dersliklerimizde akıllı tahtalarla eğitim verilmektedir. Şuanda eğitim öğretime devam eden tesisimizde 40'ı yatılı olmak üzere toplam 130 öğrencimiz eğitim görmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden Yıldızlı Otel Standartlarında Eğitim Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement