Beren Saat ile Uğur Yücel'in Öpüşme Sahnesi Dikkat Çekti - Son Dakika
Magazin

Beren Saat ile Uğur Yücel'in Öpüşme Sahnesi Dikkat Çekti

Beren Saat ile Uğur Yücel\'in Öpüşme Sahnesi Dikkat Çekti

Basın gösteriminin ardından sinema eleştirmenlerinden tam not alan "Benim Dünyam" filmine, Saat ile Yücel'in öpüşme sahnesi damga vurdu.

23.10.2013 11:03  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Beren Saat ve Uğur Yücel'in paylaştığı; Yücel'in aynı zamanda da yönetmenliğini üstlendiği "Benim Dünyam" filminin basın gösterimi önceki gün Kanyon'da yapıldı. Sinema eleştirmenlerinin tam not verdiği filme, Saat ile Yücel'in öpüşme sahnesi damga vurdu. Görüntü ekrana yansıdığında akıllara, daha önce bu tarz sahneleri için, 'Beren'i kıskanıyorum' diyen sevgilisi Kenan Doğulu geldi.

''EN BÜYÜK DESTEĞİ KENAN VERDİ''

Çok güzel bir film olduğunu söyleyen Doğulu, ağlamaya da hazırlık geldiğini belirtti. Bir muhabirin, "Birlikte hiç çalıştınız mı?" sorusuna ise Beren Saat; "Birlikte hiç çalışmadık ama Kenan ilk günden beri benim hep yanımdaydı. Benim yaşadığım o 2 aylık süreç o kadar da kolay değildi ve Kenan en büyük desteği verdi" şeklinde cevap verdi.

Son olarak Doğulu'ya yöneltilen "Siz oyuncu olmak ister misiniz?" sorusuna, "Belki bir gün olabilir neden olmasın" diye cevap verdi.

ŞORAY KANUNLARI YOK

Bu olay sahne, yaz aylarında Kenan Doğulu'nun sürekli bulunduğu film setini terk etmesine yol açmıştı. Sevgilisinin rol gereği de olsa bir başkasıyla öpüşmesine tahammül edemeyen popçu, apar topar çekimlerin yapıldığı Büyükada'yı terk etmişti. Bu arada 'Türkan Şoray kuralları olmayan' Beren Saat; bugüne kadar rol aldığı 'Aşka Sürgün', 'Hatırla Sevgili', 'Aşk-ı Memnu', 'Gecenin Kanatları' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' gibi tüm projelerinde öpüşme sahnelerine imza attı.

ADA'YI TERK ETMİŞTİ

Filmin çekimleri boyunca Büyükada'ya kamp kuran Kenan Doğulu, bir tek gün sette yoktu. Ünlü popçu, sevgilisi Beren Saat'in Uğur Yücel'le öpüşme sahnesi olduğunu duyunca Ada'yı terk etmişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Beren Saat ile Uğur Yücel'in Öpüşme Sahnesi Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement