Berksav Kültür Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Berksav Kültür Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) tarafından verilen kültür ve sanat ödülleri, düzenlenen resepsiyonla sahiplerini buldu.

15.09.2011 11:41

Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) tarafından verilen kültür ve sanat ödülleri, düzenlenen resepsiyonla sahiplerini buldu.

Bu yıl 87 yaşındaki müzisyen Hüseyin Kocakülak ve antrenör Kemal Ergen'e verilmesi kararlaştırılan BERKSAV Kültür ve Sanat Ödülleri, vakfın kuruluşunun 22. yıldönümünün kutlandığı resepsiyonla sahiplerine verildi.

Resepsiyona, Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Akıntürk, Turizm Derneği Başkanı Macit Gönlügür, Bergama'yı Sevenler Derneği Başkanı Mustafa Demirel ve İstanbul Şube Başkanı Mevhibe Oflaz'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

BERKSAV Başkanı İnsaf Fidan, resepsiyonda yaptığı konuşmada, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi vererek, vakfın çalışmalarına destek sağlayan işadamlarına teşekkür etti.

Etkinlikte BERKSAV Kültür ve Sanat Ödülü almaya hak kazanan Hüseyin Kocakülak'a ödülü Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, antrenör Kemal Ergen'e de Belediye Başkanı Mehmet Gönenç tarafından verildi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Berksav Kültür Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement