Beşiktaş, Benfica'dan Talisca'yı Alıp İngiliz Ekibi Everton'a Satmayı Planlıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Benfica'dan Talisca'yı Alıp İngiliz Ekibi Everton'a Satmayı Planlıyor

Beşiktaş yönetimi, Talisca'yı bonservisindeki 21 milyon euroluk opsiyonu kullanarak satın aldıktan sonra daha yüksek bir fiyata Everton'a satmayı planlıyor.

11.05.2018 11:40  Güncelleme: 12:04

Şampiyonluk yarışında bir adım geride kalan ve sezonu Şampiyonlar Ligine gidebilecek şekilde tamamlamak isteyen Beşiktaş'ta gelecek sezon adına kadro planlaması şimdiden başladı.

FİKRET ORMAN, EVERTON İLE GÖRÜŞTÜ

2 sezondur Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Anderson Talisca konusunda son günlerde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giden Beşiktaş yönetiminin Brezilyalı oyuncu için Everton ile görüştüğü ortaya çıktı.

Beşiktaş, <a class='keyword-sd' href='/benfica/' title='Benfica'>Benfica</a>'dan Talisca'yı Alıp İngiliz Ekibi Everton'a Satmayı Planlıyor

Siyah beyazlıların, oyuncunun sözleşmesinde yer alan 21 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanarak, Talisca'yı transfer etmeyi ve daha yüksek bir fiyata satarak bu yolla önemli bir kazanç elde etmeyi planladığı öğrenildi.

"BÜYÜK KATKI SAĞLAR"

İngiliz ekibinin bir süredir takip ettiği Anderson Talisca için yine Beşiktaş'tan transfer ettiği Cenk Tosun'dan bilgi aldığı belirtildi.

"OYUN SEYRİNİ DEĞİŞTİREBİLİYOR"

Milli futbolcu Cenk Tosun eski takım arkadaşı için şu yorumda bulundu:

"Klasik bir orta saha oyuncusu değil. Ne zaman ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Hiç beklemediğiniz bir anda oyunun tüm seyrini değiştirebiliyor. Duran toplarda ve yapılan ortalarda topa çok hakim. Gole bir forvet kadar yakın. Büyük katkı sağlar"

Beşiktaş, Benfica\'dan Talisca\'yı Alıp İngiliz Ekibi Everton\'a Satmayı Planlıyor

Son Dakika Spor Beşiktaş, Benfica'dan Talisca'yı Alıp İngiliz Ekibi Everton'a Satmayı Planlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Baba Fingo: hani oğuzhan 150 milyondu konuşuyordunuz carcar.eldemi patladı canlarım benim.taliscada 3 eder hakkı var o kadar eder 4 10 Yanıtla
    SEDA : SARHOŞMUSUN 7 2
  • Baba Fingo: benfica da mal zaten 3 3 Yanıtla
  • Adam: Ne salak haber yahu.Benfica salaktı 5 1 Yanıtla
  • Sa: Bir işe yarayan o var onuda satın mantıklı. 4 1 Yanıtla
  • Benfıca mı : Salak yoksa bizmi? 3 2 Yanıtla
  • celel gökalp: bu adama 21 milyın verilir 4 0 Yanıtla
  • Talisca: Kim ne kadar para verirse versin biz 21 milyonu verdik mı o ıs bitmiştir bence alınıp takımda kalmalı daha da parlamalı ondan sonra sat büyük paralara 3 0 Yanıtla
  • Talisca: Kim ne kadar para verirse versin biz 21 milyonu verdik mı o ıs bitmiştir bence alınıp takımda kalmalı daha da parlamalı ondan sonra sat büyük paralara 2 0 Yanıtla

Advertisement