Beşiktaş Derbisinde Çıkan Olaylar Nedeniyle Fenerbahçe'ye Tarihi Ceza Yolda - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Derbisinde Çıkan Olaylar Nedeniyle Fenerbahçe'ye Tarihi Ceza Yolda

Fenerbahçe, Beşiktaş'la oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maç sonrası 4 maç seyircisiz oynama ve hükmen mağlup sayılma cezasıyla karşı karşıya kaldı.

19.04.2018 23:04  Güncelleme: 01:10

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan ve hakem kararıyla tatil edilen mücadeleyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

"Futbolseverlerin şimdi ne olacak?" diye merak ettiği derbiye dair emsaller göz önüne alındığında sarı lacivertliler, 4 maç seyircisiz oynama ve hükmen mağlup sayılma cezası tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.

TRABZONSPOR'A 4 MAÇ CEZA ÇIKMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 2016 yılında oynanan mücadelede yaşanan saha olayları sebebiyle maç yarıda kalmış ve hakemler soyunma odasına gitmişti. TFF, o dönem verdiği kararda Trabzonspor'a 4 maç ceza vermiş, Fenerbahçe'yi de hükmen galip saymıştı.

Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacak. Sarı lacivertliler hükmen mağlup sayılması durumunda Türkiye Kupası'nda finale çıkamayacak.

(Yeni Şafak)

Beşiktaş Derbisinde Çıkan Olaylar Nedeniyle Fenerbahçe\'ye Tarihi Ceza Yolda

Son Dakika Spor Beşiktaş Derbisinde Çıkan Olaylar Nedeniyle Fenerbahçe'ye Tarihi Ceza Yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • Beşiktaş: Ne güzel haber 41 10 Yanıtla
  • bilgimerkezi: beter olsun küme düşsünler pislikler. 25 15 Yanıtla
    Pislik derken : Kendinizi kloraklamı yıkanmış sanırsınız .... 0 0
  • Fenerbahçeli: yavaş gel nereye hükmen mağlup kolaymı öyle bahsettiğin takım Fenerbahçe . 9 15 Yanıtla
    Twknik.34: Futbol adına bi b.k bilmemen aslında nasıl yetiştiğini gösteriyor kitapçık var az oku taraftarlığın olsun zayıl Aynı olay trabzonada oldu ve birebir aynısı yunanistan derbisi Paok olympiakos maçında oldu yorum olsun diye yorum yapma bari 3 2
  • ŞAMPIYON GS: Bu rezillik kaç kez oldu fener en az 10 maç ceza hükmen galp beşiktaş verilmeyen gol ve kırmıız kart haksız 11 9 Yanıtla
    Hakkın Adamı: Sorsan her şey normal olayları hak gözü ile izle kardeşim . Çakallık fırsatçılık düşkünü olma 1 1
  • Bordo Mavi: Küme düşürün ! Puan Silin ! 9 9 Yanıtla
  • cimbom: Tolga taraftarlarla bilerek tartışıyor tahrik ediyor amaç tahrikli başardılar 11 6 Yanıtla
    Bencede: Aynen sana katılıyorum. Biz ne güzel insan gibi !) sahaya madde atıyorduk. Kulübenin arkasından da yine insan gibi Beşiktaşlı futbolculara sovuyorduk sonra Tolga zengin utanmadan yapmayın kardeşim ayıptır yahu dedi. Bak sen aymaz utanmaza. Şenol hele tam artist. Saatte 100.kusur km hızla kafasına atılan tabure için hemen kendini yere attı. Ya hakeme ne demeli . Ikı kez utanmadan ihtarda bulundu üçüncü kez ise içeri girdi. Ayıptır yahu. Türk futbolunu Şenol Güneş hakem ve Tolga lekelemistir. Benim için davos bitmiştir arkadaş. 4 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement