Beşiktaş'ın kampanyasına yapılan yardım 1 günde 3 milyon TL'yi aştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın kampanyasına yapılan yardım 1 günde 3 milyon TL'yi aştı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin geçtiğimiz gün başlattığı "Bırakmam Seni" kampanyasına 24 saat içinde 3 milyon TL'nin üzerinde yardım yapıldı.

13.06.2020 15:50  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü'nün geçtiğimiz gün başlattığı yardım kampanyası büyük ilgi gördü. Yalnızca Beşiktaş taraftarları değil, tüm spor kamuoyu, siyah-beyazlı kulübün kampanyasına destek verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin dün gerçekleşen basın toplantısında startını verdiği ve ilk SMS'i atmasıyla başlayan kampanyaya, SMS, havale/EFT ve posta çeki kanallarıyla 24 saatte 135 binden fazla destek geldi. SMS desteğinin 20 TL olduğu kampanyada, birçok kişi de kulübün hesaplarına daha fazla meblağ yatırarak kampanyaya katılım sağladı. Beşiktaş'ın 'Bırakmam seni' kampanyasına 24 saatte 3 milyon TL'nin üzerinde destek geldi.

Beşiktaş'ın kampanyasına yapılan yardım 1 günde 3 milyon TL'yi aştı

KAMPANYA 1 YIL SÜRECEK

Tüm operatörlerden SMS yoluyla katılım sağlanan kampanyaya, kulübün belirttiği banka hesap numaralarından da destek verilebiliyor. Bunun dışında PTT şubelerinden gönderilen posta çekleri de kulübün kampanyasına katkı sağlıyor.

1 yıl sürecek olan kampanyayla birlikte önemli bir gelir elde edecek olan Beşiktaş, önümüzdeki günlerde televizyon kanallarında, daha önce formasını giyen efsane isimlerin ve Beşiktaşlı sanatçıların katılımıyla organizasyon düzenlemeyi planlıyor.

FENERBAHÇELİ VE TRABZONSPORLU ÜNLÜLERDEN DESTEK

Kampanyaya Fenerbahçeli eski futbolcu Tuncay Şanlı, Fenerbahçeli ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Trabzonspor taraftarlığıyla bilinen İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu da destek vermişti.

Beşiktaş\'ın kampanyasına yapılan yardım 1 günde 3 milyon TL\'yi aştı

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın kampanyasına yapılan yardım 1 günde 3 milyon TL'yi aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • TS: FİKRET BATIRDI 11 1 Yanıtla
    Nurettin benek : 20 0 0
  • celal gökalp: vida nın günlük yövmiyesi çıkmış daha 9 2 Yanıtla
  • Serkan: Bir kez daha Galatasaraylı olduğum için gururluyum... çok şükür Allah ım 1 9 Yanıtla
    Futbol prof: Sanki gs el acmadı. Neydi o plastik bileklik sacmalığı? 6 0 BOŞ YAPMAYIN : 1- Galatasaray mağazalarında bir ürünü satışa soktu. Beşiktaş ise survivor gibi para koparıyor. 0 0
  • Soykan: Fener ve Kartal kendi kanatlarıyla uçamıyorlar,gene cep açmışlar. 1 9 Yanıtla
  • 8TAŞLI DİLENCİ: DİLENCİ TAŞLILAR OLARAK ALLAH RIZASI İÇİN BİZE SADAKA VERİN 0 9 Yanıtla
  • MUSTAFA: BU KULUBUN SAHIBI YONETICILER DEGIL TARAFTARDIR ONCE HESAP VERSIN YONETIM.ZORA GELINCE ALTYAPI EFSANELER SAHIP CIKAR NE ZAMAN DUZLUGE CIKAR MILYON DOLAR VERIP OYUNCU GETIRSINIZ.NERDE FIKRET BEY GELSIN HESAP VERSIN.BU KULUP NIYE BU KADAR BORCA GIRDI FEDA DEDINIZ FEDA FUTBOLCU SATTINIZ NASIL OLDU BU KADAR BORC 7 1 Yanıtla
  • celal gökalp: karabükspor bir beşiktaş iki bu takımları yöneticiler batırdı yöneticilik para ile olmaz külübüm başına koyarsın bir ciyo zarar ederse hesabını sorar ödettirirsin zarar rı 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement