Beşiktaş'ta Alacaklarını İsteyen Oyuncular Kadro Dışı Kalabilir - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Alacaklarını İsteyen Oyuncular Kadro Dışı Kalabilir

Son yıllara damga vuran Beşiktaş'ta bu sezon alınan kötü sonuçlar camianın keyfini kaçırırken, alacaklarını isteyen bazı oyuncuların kadro dışı kalabileceği iddia edildi.

22.10.2018 19:14  Güncelleme: 00:45

Özellikle transfer döneminde yaşanan fikir ayrılıklarının yanı sıra zaman zaman hem başkan Fikret Orman'ın hem de teknik direktör Şenol Güneş'in yaptıkları basın açıklamalarındaki bazı sözlerden dolayı birbirlerine alınganlık göstermeleriyle sık sık ayrılık sorularına muhatap olan ikilinin arasında bu kez ciddi sıkıntılar yaşandığı öğrenildi.

ÇEBİ'NİN AYRILMASI GÜNEŞ'İ ÜZDÜ

Tecrübeli teknik adamın özellikle yakın dostu olan Ahmet Nur Çebi'nin yönetimden ayrılmasından sonra ciddi bir desteğini kaybetmesinin ardından Güneş'in kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıdan etkilenen en önemli isim olması, tecrübeli hocanın keyfini iyice karıştırdı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN 1 MİLYON EURO ALACAĞI VAR

Güneş'in kulüpten geçmişe dönük 1 milyon euronun üzerinde bir alacağı bulunduğu ve uzun zamandır ödeme alamadığı öğrenildi. Bir süre önce teknik kadroya ve futbolculara 2019 yılına kadar da ödeme yapılmayacağını bildiren yönetimin hem teknik heyetten hem de oyunculardan yaptığı bazı "tartışmalı kesintiler" de keyifleri kaçırdı.

BAZI OYUNCULAR KADRO DIŞI KALABİLİR

Bu arada yönetimin alacakları konusunda yaptıkları girişimlerle başkan Fikret Orman ve yönetimin keyfini kaçıran bazı oyuncular için kadro dışı kalmasının dahi gündeme geldiği iddia edildi.

GUTİ Mİ HAZIRLANIYOR?

Transfer dönetimindeki bazı ciddi fikir ayrılıkları teknik direktör Şenol Güneş'in "Patron başkandır patron yönetimdir" demesiyle atlatılırken tarafların arasındaki en önemli fikir ayrılığının yardımcı konusunda yaşandığı idddia edildi.

Güneş'in Tamer Tuna'nın gitmesinden sonra geçen sezon yönetimin önerdiği yardımcı hoca talebini geri çevirmesi bu yıl yönetimin ısrarlı talebine ise "peki" demesi dikkat çekerken Güneş'in yardımcı konusunda önerdiği iki tecrübeli ismi yönetimin kabul etmediği ifade edildi. Bu arada Şenol Güneş'in ayrılığının söz konusu olması halinde düşünülen ismin Guti olduğu iddia edildi.

(Sporx)

Beşiktaş\'ta Alacaklarını İsteyen Oyuncular Kadro Dışı Kalabilir

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Alacaklarını İsteyen Oyuncular Kadro Dışı Kalabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • celal gökalp: şenol güneş kendini hocamı sanıyor sen biliçin bıraktığı takımla şanpiyon ol ben yaptım de şenol güneş sen den hoca falan olmaz git artık rahat bırak beşiktaşı beşiktaşa biliç gibi hocalar gerek senin gibi beleşci deyil 6 11 Yanıtla
  • metin: şenol oğuzhan lens ve fikret orman dördü birden gitmeli artık yeter ya 9 7 Yanıtla
  • delibaş 4: hocamıza teşekkür edip göndermek bjk kültürüne yakışmaz beşiktaşa bunca başarıları yaşatan hocaya saygısızlık vefasızlık olur tersini düşünenlerin beşiktaşlılıkla ilgisi yok ancak kulup karışsın diye elini avcunu ovanlar bunu isyer 8 3 Yanıtla
    Zeki kaya: Geçen sezonun en iyi kadrosu ile 2. Ligi bile kaçıran bu sezon bu kadar kötü fener maçını dahi alamayan karta iyi iken hoca olabilen şenol hocaya teşekkürler artık 1 0 Bjk li: Hocayı bırakmayız hiç-bir yere gitmesin 1 0
  • güneyden: KAN DEĞİŞİMİ ŞART... 3 1 Yanıtla
  • Bjk 1905 : Kulüpler sirket gibi yonetilmemeli fiko transfere gerçekten büyük başarı yakalamistir ancak sezon ortasi cenk gibi bir oyuncunun satılması sezona mal olmuştur ve neticesinde 40 milyon euro gibi bir Şampiyonlar Ligi gelirinden oldu takım.. yeni sezona resmen forvet siz başladı takım .. Bu takımı bu seviyelere getiren Şenol güneştir ancak şuanki basarisizlik yönetime yazılır hocaya değil her sezon yeni forvetle başlıyor adam ki bu sezon tamamen forvet siz ... şapkayı önüne koy fiko 2 0 Yanıtla
    Zeki kaya : Cenkin gidişi değil şenol hocadır bu başarısızlık 0 0
  • Dobrovski : Rıza 2 Ekmek 1 Süt Şenol 2 Dikiş Tek Yarabandı Yersenn 1 1 Yanıtla
  • Lugano: Alacaklarını vermiyoran göndereceksin yada vereceksin cnk contrat var 1 0 Yanıtla

Advertisement