Beşiktaş'ta Yabancı Oyuncu Sıkıntısı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Yabancı Oyuncu Sıkıntısı!

Beşiktaş\'ta Yabancı Oyuncu Sıkıntısı!

Beşiktaş'ta, zorlu mücadele öncesi milli takıma giden yabancı oyuncuların sıkıntısı yaşanıyor.

03.10.2011 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, zorlu mücadele öncesi milli takıma giden yabancı oyuncuların sıkıntısı yaşanıyor.

Pazartesi günü deplasmanda Gaziantep ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş takımında, Sivok, Holosko, Quaresma ve Ekrem milli takıma çağırıldıkları için Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosundan çıkartıldılar.

Kadrodaki 5 önemli ismin zorunlu olarak kadrodan çıkartılmasının ardından Beşiktaş kulübünün federasyona Gaziantepspor karşılaşmasının ertelenmesi için başvuracağı belirtildi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin KeçeliKanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programına telefon ile bağlanarak konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Metin Keçeli, Gaziantep uçağına binmeden önce böyle bir durumdan haberdar olmadıklarını, Gaziantep'e geldikten sonra oyuncuların milli takıma çağırıldıklarını öğrendiklerini ve oyuncuların aniden milli takıma gittiklerini söyledi.

Metin Keçeci, Gaziantep maçının ertelenmesi için federasyonu başvuracaklarını, federasyonun aklı selim bir karar vermesini umduğunu, maç ertelemenin kolay olmadığının farkında olduklarını fakat böyle bir takımı da maça çıkartmanın kolay olmadığını söyledi.

Öte yandan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen yaptığı açıklamada, Orduspor takımında iki Romanyalı oyuncunun çağırıldığını ve kendilerinin durumdan önceden haberleri olduklarını söyledi.

Türkmen, Ülke federasyonlarının kulüplere 10 gün önceden yazı yazdığını ve en az bir gün önceden de haber verdiğini söyledi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Yabancı Oyuncu Sıkıntısı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement