Beşiktaş, Gökhan Töre Haberlerini Yalanladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Gökhan Töre Haberlerini Yalanladı

Beşiktaş, Gökhan Töre Haberlerini Yalanladı

Beşiktaş, Gökhan Töre'nin transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı, "Gökhan uzun süre formamızı giyecektir." dedi.

16.03.2015 22:18  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, resmi internet sitesinden bugün çıkan Gökhan Töre haberleriyle ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada Gökhan Töre haberleri yalanlanırken şu ifadelere yer verildi;

Radyospor'a açıklama yapan menajerin oyuncumuz ile hiçbir bağlantısı olmadığı gibi, yaptığı açıklamalar da tamamen gerçek dışıdır.

3 1 Mayıs 2019'a kadar kulübümüz ile sözleşmesi bulunan Gökhan Töre, uzun yıllar siyah - beyaz formamızı giyecektir. Taraftarlarımızdan ve kamuoyundan Gökhan Töre ile ilgili bu tür transfer haberlerine itibar etmemelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"

FIFA MENAJERİ NE DEMİŞTİ?

FIFA menajeri Saffet Balkan, Radyospor'da katıldığı programda şu ifadeleri kullanmıştı:

"İtalyanlarla bir toplantı yaptım. Gökhan Töre'yi izleyen bir çok takım var. Benden bilgi aldılar. Ama Beşiktaş'ın isteyeceği transfer ücretini çok az kulüp ödeyebilir. Bu nedenle izleyen bir çok takım devreden çıkmak zorunda kalacak. Gökhan gerçekten çok iyi bir maç çıkardı. İngiltere, İspanya ve İtalyan gibi ülkelerden bir tanesinde oynama zamanı geldiğini düşünüyorum. Çünkü artık olmuş bir futbolcu. Büyük ihtimalle yaz döneminde ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil edecektir. İtalya'nın 4 büyük takımından bir tanesinin kulüp menajeriyle bu konuyu bir toplantı yaparak, daha somut olarak, konuştuk. Ama bu kulübün ismini veremeyeceğim. Fiyatı öğrenmek istediler.

"İTALYANLARIN İSTEDİĞİ RAKAM OLURSA ÖN ANLAŞMA YAPACAKLAR"

Beşiktaş onu kolay kolay bırakmayacaktır. Beşiktaş'ın ne karar alacağını bilmiyoruz. Beşiktaş'la önümüzdeki günlerde görüşeceğiz. İtalyanlar'ın Gökhan transferi için belirledikleri bir rakam var. O rakam olursa, hemen ön anlaşma yapacaklar. Beşiktaş'ın isteyeceği parayı ödeyebilecek çok az takım var. Gökhan Töreni'nin isteyeceği ücret de önemli. Bence yüksek maliyeti rağmen İtalya'nın ilk dördünde, İspanya'nın ilk 4'ünde ve İngiltere'nin ilk 5 takımında oynayacak kapasitede."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Gökhan Töre Haberlerini Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement