Bey-Der'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Bey-Der'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Bey-Der\'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Beylikovalılar Derneği (BEY-DER) Gençlik Kollar Başkan Melih Öztürk, Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısı ile9bir açıklama yaptı.

18.03.2014 17:40

Beylikovalılar Derneği (BEY-DER) Gençlik Kollar Başkan Melih Öztürk, Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısı ile9bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, aziz şehit ve gazileri saygıyla andıklarını belirten Öztürk, "Çanakkale Zaferi, Milli Mücadele ve Cumhuriyet'in habercisidir. Çanakkale Savaşı, hiçbir devletin, hiçbir ordunun, hiçbir silahın, yurt sevgisinden ve milli onurdan daha güçlü olmadığını, olamayacağını bizlere öğretmişti. Bunu unutmadık unutmayacağız. Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, şehitlerimizin emanetine sahip çıkan vatanseverler görev başındadır. Milyonlar vatanın bölünmezliği ve bütünlüğü uğruna yeni bedeller ödemeye hazırdır. Bölmeye kalktıkları bu ülke sahipsiz değildir. Çanakkale bir diriliştir. Biz devrimle millet olduk. Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz büyük Türk Milletiyiz. Çanakkale Zaferi, sıradan bir savaş ya da kolayca kazanılmış bir zafer değildir. Bugün yeniden ülkemizi bölerek emperyalist ülkelerin taşeronu haline getirme gayretleri içinde olanlara; Türk ulusu, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının öğrettiği özgürlük, bağımsızlık ateşiyle direnecek, mutlaka başarıya ulaşacaktır. Yüce Türk milleti ve onun kahraman ordusu, bugün de her türlü olumsuzluklara rağmen, kendisine yönelebilecek her türlü tehdidin ve tehlikenin üstesinden gelebilecek güçtedir. Emperyalizme, tarih boyunca boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Vatan savunması için, gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizin önünde saygı ile eğiliyoruz" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bey-Der'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement