Beylikbağı'ndan Karaosmanoğlu'na Destek - Son Dakika
Güncel

Beylikbağı'ndan Karaosmanoğlu'na Destek

Beylikbağı\'ndan Karaosmanoğlu\'na Destek

İbrahim Karaosmanoğlu'nun açıkladığı Gebze Bölgesi ulaşım ana planına Gebze'den tepki Beylikbağı Bölgesinden ise destek geldi.

18.02.2013 09:12

Gebze ileri gelenleri Anibal Projesinin planlamada olmaması üzerine yaptıkları açıklama ile Büyükşehir Belediyesinin 2013 yatırım planlarına aldığı Gebze Beylikbağı ile Darıca'yı birbirine bağlayacak olan Topçular ve Feniş Dalçık projesi gibi 2 önemli kavşak projesinin üzerine gölge düşürmüştü. Karaosmanoğlu'na destek ise Beylikbağı Bölgesinden geldi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

7 Mahalle ve yüz binin üzerinde insanın yaşadığı Beylikbağı Bölgesi Muhtarları ve Meclis üyeleri Karaosmanoğlu'nun açıkladığı Gebze Bölgesi ulaşım ana planına destek verdi. Beylikbağı Bölge Muhtarları, Mimar Sinan Necati Kütük, Ulus Hüseyin Akgün, Hürriyet Yusuf Çolak ve Beylikbağı Lokman Yılmaz ile Meclis üyeleri Muharrem Yelekoğlu ve Recep Can yaptıkları ortak açıklamada; Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu'na bu güzel ve bölge halkı için çok önemli olan projelerden dolayı teşekkür ederiz, denildi.

PROJE BÖLGEYE CAN VERECEK

Aşırıoğlu ve Topçular kavşak düzenlemelerinin çok büyük projeler olduğunun altını çizen Beylikbağı Bölge Muhtar ve meclis üyeleri, Projelerin hayata geçmesi ile Bölgede ciddi değişiklikler olacağını ve projenin Bölgeye can verecek bir proje olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada; " Beylikbağı Bölgesi 40 yılı aşkın zamandır E-5 Karayoluna bağlantısı giriş ve çıkışı olmayan bir mahalle, biz yıllardır ulaşım sorunu yaşayan ve bunun sıkıntısını çeken bölge halkı olarak Başkan Karaosmanoğlu'na bu güzel proje için teşekkür ediyoruz, denildi.

Muhtarlar ayrıca aynı şekilde Darıca Aşırıoğlu bölgesinin de bu yöndeki sıkıntılarının projenin hayata geçmesi ile çözüleceğini ve projenin Gebze'de yapılması gereken en öncelikli proje olduğunu düşünüyoruz" açıklamasını yaptılar.

Proje bitirildiğinde Bölge halkının E-5 Karayoluna giriş çıkış, merkezi yerlere okul ve hastanelere daha kısa sürede ulaşımı sağlanmış olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikbağı'ndan Karaosmanoğlu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement