Beyonce'nin Balmumu Heykeli İstanbul'da Sergilenecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Beyonce'nin Balmumu Heykeli İstanbul'da Sergilenecek

Beyonce\'nin Balmumu Heykeli İstanbul\'da Sergilenecek

Madame Tussauds'nun İstanbul'da açılacak 21. merkezinde, ünlü pop şarkıcısı Beyonce'nin de balmumu heykeli sergilenecek.

04.09.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Madame Tussauds'nun İstanbul'da açılacak 21. merkezinde, ünlü pop şarkıcısı Beyonce'nin de balmumu heykeli sergilenecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, müzik kariyerine 1990 yılında Destiny's Child grubuyla başlayan Beyonce'nin balmumu heykeli, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki Grand Pera binasında aralık ayında açılacak müzede görülebilecek.

Solo ve grup çalışmalarıyla Grammy dahil birçok ödülün sahibi olan ve dünya çapındaki Madame Tussauds merkezlerinde 2 farklı heykeli bulunan sanatçının, Madame Tussauds'nun İstanbul'da, 3 yıl önceki halini yansıtan heykeli sergilenecek.

Grand Pera projesinin ilk 2 katında 2 bin metrekarelik bir alanda ziyarete açılacak Madame Tussauds'nun İstanbul'daki merkezinde ayrıca Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Barış Manço, Adile Naşit, Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet, Mimar Sinan, Michael Jackson, Angelina Jolie, Messi, Rihanna, Marilyn Monroe ve Muhammed Ali'nin de balmumu heykelleri yer alacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Beyonce'nin Balmumu Heykeli İstanbul'da Sergilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement