Beyşehir'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Beyşehir\'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin 94’üncü yıldönümü, düzenlenen törenle kutlandı.

29.10.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin 94'üncü yıldönümü, düzenlenen törenle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir makamında tebrikleri kabul etti. Bayram törenleri ise, yağışlı hava nedeniyle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kaymakam Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemine yönelik konuşmayı yapan Kaymakam Özdemir, Cumhuriyetin akla, bilime ve toplum ihtiyaçlarını gidermeye en uygun bir devlet yönetimi biçimi olduğunu söyledi. Günün anlam ve önemine ilişkin öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından gerçekleştirilen halk oyunları ekibinin folklor gösterileri beğeniyle izlendi. Kutlamalar, bando takımının tören geçişi ile son buldu.

Törene, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatih Metin Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, akademisyenler, daire amirleri, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, eğitim camiası mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement