BİGADİÇ Belediyespor Adım Adım Zirveye - Son Dakika
Güncel

BİGADİÇ Belediyespor Adım Adım Zirveye

BİGADİÇ Belediyespor Adım Adım Zirveye

Türkiye Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu'nda, Bigadiç Belediyespor, Ziraat Bankası'nı 3-0 yendi.

10.01.2018 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Bigadiç Belediyespor, rakibi Ziraat Bankası'nı ilk sette 25-21, ikinci sette 26-24, üçüncü sette de 25-15 yenerek 3-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, teknik heyet ve voleybolcuları kutladı.

Bigadiç Belediye Başkanı Avcu, Bigadiç olarak bu sezon hedeflerinin play-off'lar olduğunu söyledi.

İnançla mücadele eden voleybolcuların, kendilerine büyük bir heyecan ve gurur yaşattığını ifade eden Avcu, " Balıkesir'in tek 1. Lig takımı biziz. Oyuncularımızın, başarılarını devam ettirerek Bigadiç'i ve Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu düşüncelerle tüm voleybolcularımıza ve teknik ekibe tekrar başarı dileklerimi iletiyor, hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum." dedi.

Bigadiç Belediyespor Antrenörü Mehmet Aydın, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, çok zorlu geçeceğini inandığımız maçı 3-0 kazandık, ikinci yarıya ikinci galibiyetle başlamak Play-Off yolunda bizim için çok önemliydi, bu galibiyeti bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza ve yöneticilerimize armağan ediyoruz" dedi.

Karşılaşmayı Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmethan Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, İlçe Tarım ve Gıda Hayvancılık Müdürü Tezcan Koç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bayram Şen Yavuz, Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Müdürü Recep Saylak, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer, Ziraat Odası Başkanı Kamber Salur, Belediye Meclis Üyesi Nazım Özyiğit, Bigadiç Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Aygören, Voleybol Şube Sorumlusu İbrahim Gelenbay, Futbol Şube Sorumlusu Engin Değer, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte çok 500 sporsever izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BİGADİÇ Belediyespor Adım Adım Zirveye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement