Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun 40. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun 40. Kuruluş Yıl Dönümü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun kuruluşunun 40. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

17.05.2016 15:30

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun kuruluşunun 40. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, üniversitenin spor salonundaki programda yaptığı konuşmada, meslek yüksekokullarının kuruluş amaçlarından en önemlisinin bölge sanayisinin kalkınmasında ara insan gücüne duyulan ihtiyacı karşılamak olduğunu kaydetti.

Tarihi süreçte meslek yüksekokulunu geçmişten geleceğe taşıyanlara teşekkür eden Prof. Dr. Taş, "Meslek yüksekokulumuz bugün itibariyle birçok bölümüyle görevi yerine getirmektedir. Bundan sonra da üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde ihtiyaç duyulan alanlarda yeni programlar açılması yönün çalışmalarımız devam edecektir. Amacımız, meslek yüksekokulumuzun bölgesel kalkınmaya olan katkısını daha da yukarılara çıkarmaktır." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı da 40 yıl önce atılan bir meslek yüksekokulu tohumunun bu gün Şeyh Edebali Üniversitesini meydan getirdiği belirterek, temennilerinin geleceğe umutla bakan gençlerin yetişmesine beşiklik etmek olduğunu söyledi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Metin Kesler de okulda 16 programda 2 bin 670 öğrenci ve 40 akademik personelin bulunduğunu bildirdi.

Etkinlik, Vali Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindekilerin, okulun 14 programını içeren posterler ve öğrencilerin derslerde yaptıkları projelerin yer aldığı stantların gezilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun 40. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement