Uyuyan Minibüs Şoförü TIR'a Arkadan Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Uyuyan Minibüs Şoförü TIR'a Arkadan Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Bilecik'te VIP minibüsü TIR'a arkadan çarptı. 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazanın minibüs şoförünün uyuyakalması nedeniyle meydana geldiği söylendi.

28.07.2017 12:34  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te VIP aracı park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası yaralı Ömür Çelik'in uyuduğu iddia edildi. Kamyon sürücüsü Serkan Özcan aracını sağ tarafa çekerek uyuduğunu bir anda gürültü ile uyandığını belirterek, "kamyondan inerek baktığımda minibüsün bana arkadan çarptığını farkettim. Aşağıya indiğimde minübüs şoförünün yaralı olduğunu gördüm. Kendisine "ne yaptın böyle abi" diye sorduğumda "uyuyakaldım" dedi. Daha sonra durumu polise ve jandarmaya bildirerek ambulans istedik ve yaralıları araçtan çıkarttık" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MİNİBÜS PARK HALİNDEKİ TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Kaza sabah saat 06: 00 sıralarında Bilecik- İstanbul karayolu Vezirhan Beldesi Demisaş Fabrikası önünde meydana geldi. Antalya'dan kiraladıkları 34 GM 9503 plakalı VIP minübüsü ile İstanbul'a gitmekte olan Ömür Çelik idaresindeki minübüs park halindeki Mustafa Köney'e ait TP D 675 Kıbrıs plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Uyuyan Minibüs Şoförü TIR'a Arkadan Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı
MEYDANA GELEN KAZADA 3 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle sürüklenen minibüs daha sonra Serkan Özcan'a ait 65 TH 275 plakalı kamyona da çarptıktan sonra durabildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada Gökhan Seda, Mehmet Gündüzhan ve Soner Ahşıeri araç içerisinde hayatlarını kaybederken minibüs sürücüsü Ömer Çelik ve ağır yaralı olan Ramazan Songül ambulansla Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Uyuyan Minibüs Şoförü TIR'a Arkadan Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı
CESETLER OTOPSİ İÇİN HASTANEYE KALDIRILDI

AFAD ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştıkları yerden çıkartılan cesetler, savcının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uyuyan Minibüs Şoförü TIR'a Arkadan Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı
ŞOFÖR UYUDU

Kaza sonrası yaralı Ömür Çelik'in uyuduğu iddia edildi. Tır sürücüsü Mustafa Köney aracı sağa park ettiğini üzerini değiştirirken bir anda ses duyduğunu baktığında bir aracın arkadan kendi aracına çarptığını ve ardından da öndeki park halindeki araca çarparak durduğunu belirtti. Kamyon sürücüsü Serkan Özcan ise aracını sağ tarafa çekerek uyuduğunu bir anda gürültü ile uyandığını belirterek, "kamyondan inerek baktığımda minibüsün bana arkadan çarptığını farkettim. Aşağıya indiğimde minübüs şoförünün yaralı olduğunu gördüm. Kendisine "ne yaptın böyle abi" diye sorduğumda "uyuyakaldım" dedi. Daha sonra durumu polise ve jandarmaya bildirerek ambulans istedik ve yaralıları araçtan çıkarttık" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Uyuyan Minibüs Şoförü TIR'a Arkadan Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Uyuyan Minibüs Şoförü TIR\'a Arkadan Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Uyuyan Minibüs Şoförü TIR'a Arkadan Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement