Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Toplandı - Son Dakika
Ekonomi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Toplandı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ocak ayı genişletilmiş meclis toplantısı yapıldı.

31.01.2018 12:36

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ocak ayı genişletilmiş meclis toplantısı yapıldı.

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Pof. Dr. İbrahim Taş, üniversitenin İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, üniversite-sanayi işbirliğinin güçlendirilerek daha ileri seviyelere ulaşılması gerektiğini söyledi.

Bu konuda önemli adımlar atıldığını ifade eden Prof. Dr. Taş, "Asıl amacımız, üniversite-sanayi ilişkisinin daha güçlü bir şekilde devam ettirilmesini sağlamak ve ileriye yönelik adımlar atabilmek. Herkesin arzusu, daha ileriye gidebilmek, ilerisini görebilmek ve fazla sonuç alabilmektir. Gerçekleştirebilir olanları en kısa sürede hayata geçirmek için çalışmaya başlayacağız." dedi.

Daha sonra akademisyenler, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cihan Darcan, Endüstriye Dayalı Mesleki Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlayan Açıkgöz, Merkezi Araştırma Laboratuarı Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Fatih Apaydın ile Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cenk Karakurt, üniversite bünyesinde faaliyet gösteren iş adamlarına sunum yaptı.

Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur ve üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile meslek odaları iş adamları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement