Bilgi Evi, Anneleri Taçlandırdı - Son Dakika
Güncel

Bilgi Evi, Anneleri Taçlandırdı

Bilgi Evi, Anneleri Taçlandırdı

İbni Sina Bilgi Evi, anneler gününe özel anlamlı bir etkinlik düzenledi.

12.05.2012 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İbni Sina Bilgi Evi, Anneler Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi. Bilgi Evleri'nde her ay seçilen örnek öğrenciler anneleri ile röportaj yaparak kendileri hakkında sorular sordu. Her ay başarılı bir öğrenciye ait olan Gurur Tablosu Annelere Gününe özel olarak annelere bırakıldı.

ALLAH'IN BANA VERDİĞİ EN GÜZEL HEDİYESİN

Başiskele ilçesinde faaliyet gösteren İbni Sina Bilgi Evi'nin başarılı öğrencisi Cemre Türköz annesi Saynur Türköz ile kendisi hakkında röportaj yaptı. Annesine "beni nasıl anlatırsın'' diye soran Cemre, "Sen bana Allah'ımın verdiği en güzel hediyesin'' cevabı ile çok mutlu oldu.

ANNELER EN ÇOK BİLGİ EVLERİNE GÜVENİYOR

Cemre röportajında annesine Bilgi Evi hakkındaki düşüncelerini de sordu. Bilgi Evi'nin eğitim alanında hayata geçirilmiş son derece önemli bir hizmet olduğunu kaydeden Saynur Hanım, "Bilgi Evi çocuklarımı emanet edebileceğim en güvenilir eğitim kurumu. Bunun ötesinde artık bizim için ikinci bir yuva. Senin güvenilir bir ortamda ve uzman eğitmenler gözetiminde eğitim aldığını bilmek beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu. Cemre'nin sorduğu her soruya samimi cevaplar veren Saynur Hanım bilgi evine gelen diğer kızı ile birlikte ailece gurur tablosunda yer aldı.

BİLGİ EVLERİ AİLELERE DE OKUMAYI SEVDİRİYOR

Saynur Hanım ayrıca Bilgi Evi'nin çocuklarının yanı sıra kendilerine de önemli katkıları olduğunu ifade etti. Velilerin de Bilgi Evi'nden yararlanabildiğini söyleyen Saynur Türköz, "Çocuklarım burada eğitim alırken biz de eşimle birlikte kitap okuyoruz. Bilgi Evi sayesinde kitap okuma alışkanlığı kazandık. Her hafta Salı ve Perşembe günleri Bilgi Evleri'nde okuma günleri yapılıyor. Tüm anne babalara çocuklarıyla birlikte Bilgi Evi'ne gelmelerini tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Evi, Anneleri Taçlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement