Bilgi Yarışmasının Şampiyonu Açmalar Ortaokulu Oldu - Son Dakika
Yerel

Bilgi Yarışmasının Şampiyonu Açmalar Ortaokulu Oldu

Bilgi Yarışmasının Şampiyonu Açmalar Ortaokulu Oldu

Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgi yarışmasının şampiyonu Açmalar Ortaokulu oldu.

21.03.2016 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgi yarışmasının şampiyonu Açmalar Ortaokulu oldu.

Yaklaşan TEOG (Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş) sınavı nedeniyle, Arifiye'deki öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçmek ve onları sınav ortamına hazırlamak amacıyla Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 23 Mart 2016 Pazartesi günü Arifiye Belediyesi Hanlı Düğün Salonunda düzenlenen bilgi yarışmasının şampiyonu, Arifiye Açmalar Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Zehra Betül Akçe oldu.

Arifiye Açmalar Ortaokulu, önümüzdeki günlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek bilgi yarışmasında Arifiye'yi temsil edecek. Okul Müdürü Nimet Aydın ve Müdür Yardımcısı İhsan Yıldız eşliğinde 8/B sınıfı öğrencileri; Zehra Betül Akçe, Fatma Açıkgöz, Haticenur Açıkgöz, Elif Akbaş, Mücahit Sarıbuğa, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde ziyaret etti.

Ziyaretten ve öğrencilerin başarısında büyük mutluluk duyan Başkan İsmail Karakullukçu, "Arifiye Açmalar Ortaokulu, değerli hocamız Nimet Aydın yönetiminde büyük mesafe kat ederek, Arifiye şampiyonu oldu. Kendilerini canı gönülden tebrik ediyoruz. Arifiye'miz son yıllarda eğitimde, sporda ilimizde ve bölgemizde adından sıkça söz ettirir oldu. Bunda, siz değerli öğrencilerimizin azimli, disiplinli ve düzenli çalışmasının yanında, değerli hocalarımızın da katkıları çok büyük. Arifiye ile başlangıç yaptınız, sizden il çapındaki yarışmada da derece bekliyoruz. Bu başarınız, aynı zamanda geriden gelen kardeşleriniz için de örnek teşkil edecek, Onlara; azimli, disiplinli ve düzenli çalışma ile neler yapabileceklerini gösterecektir. İl bazında yapılacak yarışmada da, tüm Arifiye'liler adına sizlere başarılar diliyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgi Yarışmasının Şampiyonu Açmalar Ortaokulu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement