Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Kasımpaşalı Birisiyim, Galatasaray Taraftarıyım - Son Dakika
Spor

Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Kasımpaşalı Birisiyim, Galatasaray Taraftarıyım

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın ardından "Kasımpaşalı birisiyim, Galatasaray taraftarıyım. İki arada bir derede kaldım." dedi.

15.09.2018 03:10  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Kasımpaşalı olduğunu ve Galatasaray'ı tuttuğunu aktaran Yıldırım, şunları kaydetti: Kasımpaşalı birisiyim. Galatasaray taraftarıyım. İki arada bir derede kaldım. Önemli olan maçın kaliteli, centilmence, coşku içinde bir oyunun özelliklerine uygun olarak tamamlanmasıydı. Buraya insanlar streslerini atmak, sorunlarını biraz unutmak için geliyor. Çok keyifli bir maç oldu. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Kasımpaşa takımını da centilmence oyunlarından dolayı tebrik ediyorum."

"GALATASARAY GURURUMUZ OLACAK"

Yıldırım, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Liginde 18 Eylül Salı günü Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacağını hatırlatarak, "Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Liginde oynayacak. Bu da onlar için güzel bir başlangıç ve moral oldu. İnşallah Şampiyonlar Liginde de çok iyi sonuçlar alacak. Buna inanıyoruz. Ülkemiz adına gururumuz olacaklar. Şampiyonlar Ligi'ne 15 kez ile Türkiye'de en çok katılan takım Galatasaray. Bu sefer de inşallah güzel sonuçlar bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Kasımpaşalı Birisiyim, Galatasaray Taraftarıyım

ZEMİN SORUSUNA ESPRİLİ YANIT

Yağmura rağmen Türk Telekom Stadının zeminini nasıl bulduğunun sorulması üzerine TBMM Başkanı Yıldırım, esprili bir şekilde, "Siyasetin zemini her zaman kaygandır ama ara sıra futbolun zemini de kaygan olabiliyor." değerledirmesinde bulundu. Yıldırım, hangi futbolcuları beğendiğinin sorulması üzerine ise "O kadar uzmanlığım yok. Adlarını da tam bilmem ama güzel oyun oynadılar. Başkan detaylarını biliyor. Maç sırasında hangi futbolcular gelecek vadediyorsa hepsini bana anlattı." diyerek sözlerini tamamladı.

Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Kasımpaşalı Birisiyim, Galatasaray Taraftarıyım
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Kasımpaşalı Birisiyim, Galatasaray Taraftarıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TUNÇ06: Fb ye de azık destek çıkılsa ya hep gs ya çıkılır ..buna rağmen de borç batağından kurtulamaz ..Anadolu takımların sahaları berbat tff önlem almalı .. 0 0 Yanıtla

Advertisement