"Binlerce Gülen Yüz Projesi" - Son Dakika
Yerel

"Binlerce Gülen Yüz Projesi"

İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve beraberindeki çocuklar, “Binlerce Gülen Yüz Projesi” kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder'i ziyaret etti.

13.12.2013 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve beraberindeki çocuklar, "Binlerce Gülen Yüz Projesi" kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder'i ziyaret etti.

MKÜ Basın Koordinatörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıç'ın "Binlerce Gülen Yüz Projesi" kapsamında çocuk ve gençlerin rol model kişilerle tanıştırılması amacıyla ziyareti gerçekleştirdiği belirtildi.

Bu projelerle çocuk ve gençlerin topluma kazandırılmasının yanı sıra toplumun duyarlılığını kazanmayı da hedeflediklerini belirten Kılıç, amaçlarının çocukları başarılı isimlerle yan yana getirerek, ilham ve örnek almalarını, başarı sürecinin inceliklerini öğrenmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.

Güder de ziyaretine gelen çocuklara ve gençlere ülkenin emanetçileri olduklarını hatırlattığı ve bu hususlarda üzerlerine düşeni layıkıyla yapmaya hazır olduklarını aktardı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Antakya Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Narlıca Belediye Başkanlığı ve İzmir Organizasyon ortaklığıyla yürütülen projenin içeriğinde Narlıca Polis Abi Eğitim Merkezi'nin kurulması, bin çocuğa yardımcı ders kitabı verilmesi, 20 takımlı futbol turnuvası düzenlemesi, sinema etkinliği yapılması ve çocuk ve gençlerin rol model kişilerle tanıştırılması gibi faaliyetlerinin yer aldığı bildirildi. - Hatay

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement