Bir İmza Daha Geliyor - Son Dakika
Spor

Bir İmza Daha Geliyor

Bir İmza Daha Geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Dany, Umut Bulut ve Necati Ateş'in ardından bir imza daha attırıyor.

04.07.2012 03:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Dany, Umut Bulut ve Necati Ateş'in ardından bir imza daha attırıyor. Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve bir süredir sarı-kırmızılı yönetim ile pazarlık masasında olan Sabri Sarıoğlu, 3 Temmuz Salı akşamı yapılan son görüşmenin ardından 3 yıl daha Florya'da kalmayı kabul etti.

Galatasaray'dan yıllık 1.2 milyon dolar alan Sabri Sarıoğlu, yıllık ücretinde 300 bin dolarlık bir indirime giderek sarı-kırmızılı kulüp ile 1 yılın opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık yeni sözleşmeye 'evet' dedi.

Trabzonspor, Bursaspor ve Eskişehirspor'dan transfer teklifleri alan Sabri Sarıoğlu, üç kulüpten de gelen teklifi geri çevirmiş ve önceliği Galatasaray'a vermişti. 2003 yılından bu yana sarı-kırmızılı formayı terleten Sabri, Galatasaray'daki sözleşmesini tamamladığı anda sarı-kırmızılı kulüpteki 12'inci sezonu da tamamlamış olacak.

Sabri ile yaptığı anlaşmayı bugün borsaya bildirmesi beklenen Galatasaray diğer bir yandan da dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Faslı yıldız Assaidi ile anlaşmaya varan ve Heerenveen ile ödeme planı konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray Yönetimi'nin bu transferdeki ufak pürüzleri de en geç 3 gün içerisinde tamamlaması bekleniyor.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Bir İmza Daha Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement