Bir Otobüsten Çok Daha Fazlası: The Dream Wanderer - Son Dakika
Emlak

Bir Otobüsten Çok Daha Fazlası: The Dream Wanderer

Bir Otobüsten Çok Daha Fazlası: The Dream Wanderer

13.01.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaliforniya'nın uçsuz bucaksız çöllerinde akıllara durgunluk veren bir maceraya hazır mısınız? The Dream Wanderer, size hayatınızın en ilginç deneyimini sunuyor. Rüyaların içine dalabileceğiniz bu otobüs size boyutlar arası bir dünyanın kapılarını aralıyor. Ölülerle iletişime geçen medyumların hikayelerinin gerçek hayata uyarlandığı organizasyon her yıl binlerce kişiyi ağırlayarak ününe ün katıyor.

Lily Dale'i Keşfedin!

Spiritüel konulara meraklıysanız The Dream Wanderer sizin için adeta bir cennet. Bufallo ve New York merkezli sanat kolektifi olan Flatsitters'ın önderliğinde ortaya çıkarılan bu organizasyon, yaşayan medyumlar ile yapılan röportajlardan esinlenerek oluşturulmuş hikayeleri sanal gerçeklik yoluyla izleyicilere sunuyor. Ölüler ile konuşan medyumların anlattıklarından yola çıkılarak hazırlanan bu maceralar The Dream Wanderer'ı paha biçilmez bir deneyim haline getiriyor. Lily Dale adı verilen bu sanal gerçeklik macerası ilginç ve olağanüstü ögeleri ile içine girenleri büyülüyor.

Tarot Destesinden Maceranı Seç!

Kaliforniya'nın uçsuz bucaksız çöllerinin ortasında aniden rastlayabileceğiniz The Dream Wanderer otobüsü size hayatınızın en mükemmel tatil etkinliğini vadediyor. Hangi hikayeyi seçeceğinizi belirlemek için yapmanız gereken tek şey size sunulan tarot destesinden bir kart seçmek. Seçtiğiniz üç kart sonunda Lily Dale içinde şansınıza düşen ve sizi fantastik rüyalara sürükleyecek macerayı seçmiş oluyorsunuz.

Zengin Görseller ile Gerçekliği Hissedin!

Dream Wanderer deneyimini  en üst düzeye çıkarmak için profesyoneller tarafından hazırlanan müzik, yoğun görseller içinde bulunduğunuz anın gerçekliğini kat be kat arttırıyor. Müzik ve zengin görsellerin mükemmel ahengi sayesinde izleyiciler kendilerini inanılması güç bir ortamda buluyor. Böylece mistik ve spiritüel dünya ile gerçek dünya arasında gerçeküstü bir köprü inşa edilmiş oluyor. Çocuklar için de uygun olan bu aktiviteyi takip edebilmek ve deneyime katılabilmek için internet üzerinden kolayca rezervasyon yaptırmak mümkün. Ayrıca otobüs daha geniş kitlelere ulaşabilmek adına yılın belli zamanlarında Amerika'yı baştan başa gezerek binlerce kişinin rüyalarını gerçekleştiriyor. The Dream Wanderer'ın kalıcı konumu ise Kaliforniya'da bulunan Joshua Tree alanı.

Kaliforniya biletinizi almadan önce The Dream Wandere'ın web sitesini ziyaret etmeyi sakın unutmayın! The Dream Wanderer hayatınızın en büyük macerası olmak için sizi bekliyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Bir Otobüsten Çok Daha Fazlası: The Dream Wanderer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement