Birand'ın, Kişisel Eşyaları Kitap Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Birand'ın, Kişisel Eşyaları Kitap Fuarı'nda

Birand\'ın, Kişisel Eşyaları Kitap Fuarı\'nda

Usta Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın anıları Kocaeli 5. Kitap Fuarı'nda sergileniyor.

13.05.2013 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden duayen gazetesi Mehmet Ali Birand için Kocaeli kitap fuarında anı köşesi oluşturuldu. Kitap Fuarı'nda oluşturulan anı köşesinin konuğu oğlu Umur Birand'dı. Birand" Babam için ilk defa böyle bir organizasyon yapılıyor. Hazırlığı yapanlara çok teşekkür ederim."dedi.

BAŞKAN'DAN OĞUL BİRAND'A PLAKET

Ocak ayında geçirdiği ameliyat sonrasında hayatını kaybeden ünlü ancharman ve gazetecinin Mehmet Ali Birand anısına hazırlanan köşeydi. Birand'ın oğlu, babası adına oluşturulan köşenin açılışı için Kocaeli kitap fuarına geldi. Duygularını dile getirmekte zorlanan oğul Birand,"Babam, bugün yaşıyor olsaydı, kendisine bu kadar değer verildiği görse çok mutlu olurdu. Babam bugün, tüm Türkiye tarafından seviliyor ve anılıyorsa,iyi işler yapmış demektir. Kocaeli'ye böyle bir sebepten dolayı geliyor olmak ise benim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."dedi. Başkan Karaosmanoğlu, Umur Birand'a katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

SERGİLENEN ÖZEL EŞYALARI

Fuarın girişinde yer alan Mehmet Ali Birand anı köşesinde, Ünlü ancharman ve gazetecinin yaşamı süresince kendisiyle özdeşleşen kol saatleri, aldığı çeşitli ödülleri, emektar daktilosu, el yazısı ile tuttuğu notlar, renkli kravatları, kendisi için yapılan komik kuklası yer alıyor. Fuarın bitimi olan 19 Mayıs Pazar akşamına kadar sergi görülebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birand'ın, Kişisel Eşyaları Kitap Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement