Kıskanç Adam, İmam Nikahlı Eşiyle Dans Eden Kuzenini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Kıskanç Adam, İmam Nikahlı Eşiyle Dans Eden Kuzenini Öldürdü

Kıskanç Adam, İmam Nikahlı Eşiyle Dans Eden Kuzenini Öldürdü

Aydın'da çiçekçilik yapan 46 yaşındaki N.Y., bir arkadaşının kızının doğum günü partisinde, imam nikahıyla yaşadığı kadınla dans eden kuzenini boğazını keserek öldürdü.

22.12.2015 12:02  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

46 yaşındaki N.Y., Aydın'da sepetçilik ve çiçekçilik yapıyordu ve 46 yaşındaki Ş.Ç. ile beş yıldır imam nikahıyla yaşıyordu. N.Y. ve Ş.Ç. bir arkadaşının kızının doğum günü partisine gitti. Burada kuzeni Ş.Ç. ile dans etti. N.Y. imam nikahıyla yaşadığı kadınla dans eden kuzeni 42 yaşındaki Ali İhsan Yanar'ı boğazını keserek öldürdü. Olaydan sonra polis tarafından yakalanıp gözaltına alıan N.Y., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan N.Y., geçen 20 Aralık gecesi, 5 yıldır imam nikahıyla yaşadığı 46 yaşındaki Ş.Ç. ile mahalleden arkadaşları olan Ahmet Bay'ın kızının doğum günü partisine gitti. Partiye, N.Y.'nin kendisi gibi çiçekçilik ve sepetçilik yapan evli, üç çocuk babası kuzeni Ali İhsan Yanar da katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar süren, içkilerin su gibi tüketildiği eğlencede, N.Y. bir ara dışarıya çıktı. Geri döndüğünde kuzeni ile S.Ç.'yi dans ederken buldu. Kıskançlık krizine giren N.Y. kuzeni ile tartışmaya başladı. Komşular araya girerek ortamı sakinleştirdi.

DOKTORLARIN TÜM MÜDAHALESİNE RAĞMEN KURTARILMADI

Parti bittikten sonra N.Y. kuzenini konuşmak için Ilıcabaşı Mahallesi'ndeki boş araziye çağırdı. İkisi arasında burada da tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. N.Y., kavgada üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp, kuzeninin boğazını kesti. Çevredekiler, ambulans çağırıp, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'rne kaldırılan Ali İhsan Yanar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

"DAHA ÖNCE SARKINTILIK ETMİŞTİ" İDDİASI

Olaydan sonra kaçan N.Y., polis tarafından kısa sürede yakalandı. N.Y., polisteki ifadesinde, "Kuzenim, daha önce bir düğünde eşime sarkıntılık etmişti. Bu nedenle aramızda husumet vardı. Kendisiyle konuşmuyorduk. Doğum günü eğlencesinde de dans etme bahanesiyle kaldırdığı eşime sarkıntılık ettiğini görünce sinirlendim. Kendisini uyardım. Bağırıp, hakaret etti. Alkolün de etkisiyle sinirlerime hakim olamadım. Pişmanım" dediği öğrenildi. Polisteki, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Y., tutuklandı.

N.Y., 11 Ekim 2015 tarihinde de alkolü olarak geldiği için tartıştığı eşine kızıp, Ilıcabaşı Mahallesi'ndeki evini ateşe vermişti. N.Y. polisteki ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kıskanç Adam, İmam Nikahlı Eşiyle Dans Eden Kuzenini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • mor kerem: Kadının suçu.O adamın ne mal olduğunu bilmiyor musun?Elin adamına sebep oldun.Zıkkımın dibine danset.O adam bir günde mi öyle manyak oldu.Nasıl bir karakteri var,neye sinirlenir bilmez mısın?Yok derdin diğer adamı öldürtüp ikisindednde kurtulmak idiyse Aferin... 13 0 Yanıtla
  • x21: böyle kültür olmaz olsun,edebiyat yerine kuran okuyanlarin daha cok basina geliyor. 2 3 Yanıtla
    Çiya Gabar: sen edebiyat oku ve bu tür türk kültürüne örf ve adetlerine utmaya devam et seninki ile dansın ötesine giderler 0 0
  • Yazik: Adam olsa nikahina alir..sogan er......lerk 2 0 Yanıtla
  • serdar: Madem daha önce sarkıntılık etti kadın ne halt yemeye o adamla dans ediyor.Demek ki adamların ikisinin canına birden kastetmiş.Oh mis gibi.,Yeni maceralara yelken açar... 1 0 Yanıtla
  • ben bjk: tam vaka durum 1 0 Yanıtla
  • Yazik: Yinemi bizden demek istedin herhalde....... 1 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: RANTİYECİ SİYONİST EMPERYALİST ZİHNİYETİN BÖL PARÇALA YUT TAKTİĞİ SEKİZ EYALET SEKİZ BÖLGE SİSTEMİ İLE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE HİZMET ETMEKTİR ESASEN BUNLARI DERDİ İNSAN KAYNAKLARI DEĞİL YERALTI KAYNAKLARINDAN İBARETTİR TERÖR YARATIP TERÖR ESTİRMELERİ İŞİN SADECE YÜZEYDE GÖRÜNEN KISMIDIR TIPKI BUZDAĞI GİBİ ESAS FİKİRLERİ YERALTI KAYNAKLARINA KONMAK SURETİYLE BAŞKANLIK PADİŞAHLIK HALİFELİK ADI ALTINDA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE HİZMET ETMEKTİR ZATEN BİAT ETTİKLERİ AÇIK SEÇİK ORTADADIR... 0 0 Yanıtla
  • cccc: len top 0 0 Yanıtla
  • özkan: güzel bir haber daha iyi olmuş 0 0 Yanıtla

Advertisement