BİSEN'den Elektrik Faturanıza %25 İndirim Hediye - Son Dakika
Güncel

BİSEN'den Elektrik Faturanıza %25 İndirim Hediye

BİSEN\'den Elektrik Faturanıza %25 İndirim Hediye

BİSEN ELEKTRİK'ten özel indirim kampanyası. İlk 3 ay yüzde 25, diğer aylar % 10 indirim, Bisen Elektrik'ten tüm serbest tüketicilere hediye.

11.03.2014 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji sektörünün öncü üretim şirketlerinden BİS Enerji çatısı altında faaliyet gösteren BİSEN Elektrik, ayda 135 TL. elektrik faturası ödeyen ve bu şekilde serbest tüketici olma hakkı kazanan vatandaşlara, daha az fatura ödeme fırsatı sunuyor. Elektrik faturasını BİSEN'e taşıyan herkes ilk 3 ay %25, diğer aylar %10 indirim fırsatından yararlanabilecek. Türkiye çapında hem konutlar hem de iş yerleri için geçerli olan kampanya, 5 Nisan'a kadar devam ediyor olacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) onaylı toptan satış lisansı ile serbest tüketici konumundaki iş yerlerine, sanayi tesislerine ve konutlara elektrik enerjisi satışı yapan BİSEN Elektrik, Bahar Kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Serbest enerji piyasası koşullarında müşterilerine kaliteli ve rekabetçi hizmet sunan BİSEN Elektrik, Bahar Kampanyası ile elektrik faturası 135 TL. ve üzeri olan konut ve iş yerlerine indirimli elektrik avantajı sunuyor.

Faturasını BİSEN'e taşıyan tüketiciler, fatura üzerinden ilk 3 ay % 25 indirim kazanırken, üç ayın sonunda her ay %10 indirimli fatura ödeme imkanını yakalıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BİSEN'den Elektrik Faturanıza %25 İndirim Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement