Bitlis'te Çocuklar İçin 23 Nisan Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Çocuklar İçin 23 Nisan Programı Düzenlendi

Bitlis İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğündeki çocuklara yönelik 23 Nisan programı düzenlendi.

22.04.2011 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğündeki çocuklara yönelik 23 Nisan programı düzenlendi.

8 Ağustos Mahallesi'ndeki Toplum Merkezinde düzenlenen programda, İl Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Yoldaş görevini çocuk yuvasında yaşayan Gülizar Bayram'a devretti.

Bayram, programda yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın, Türk milletinin etrafını saran kötü güçlerin oluşturduğu karanlıkta doğan bir güneş olduğunu bildirerek,

"23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gündür" dedi.

Bayram, şöyle konuştu:

"Bugün aziz Türk milletinin yönetme yetkisini kullandığı milli egemenlik günüdür. 23 Nisan tüm dünya çocuklarının bayramıdır. 23 Nisan ile Türk milleti kendi kaderini, kendi eline alarak Mustafa Kemal'in önderliğinde bağımsızlık ve hürriyetini kazanarak modern yaşantıya kavuştu. 23 Nisan dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği bayram, artık dünyadaki tüm çocukların bayramı olmuştur. 23 Nisan dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesi, tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunuyor. Her 23 Nisanda ekilecek sevgi, barış ve hoşgörü tohumu, dünyamızda barış ve sevgi zinciri oluşturacaktır. "

Yapılan konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından şiirler okunarak, halk oyunları gösterisi sunuldu.

Programa Vali Nurettin Yılmaz, Vali Yardımcısı Sibel Tursun, İl Jandarma Komutanı Albay İhsan Sarı, Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Yoldaş, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

- BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Çocuklar İçin 23 Nisan Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement