Bitlis'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Bitlis'ten Kısa Kısa

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, devam eden "Sokak Sağlıklaştırma Projesi" çalışmalarını inceledi.

15.09.2017 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, devam eden "Sokak Sağlıklaştırma Projesi" çalışmalarını inceledi.

Kentin tarihi ve doğal güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla Arifbey ve Kazımdirik caddesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Ustaoğlu, teknik ekipten bilgi aldı.

Ustaoğlu, ardından cadde üzerindeki esnafı da ziyaret ederek çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve esnafı mağdur etmeden bir an önce çalışmaları bitireceklerini bildirdi.

Ustaoğlu, Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Yaman Ağırlar'ı makamında ziyaret etti.

Ağırlar ve İl Emniyet Müdür yardımcılarınca karşılanan Ustaoğlu, şeref defterini imzaladıktan sonra Trafik Tescil ve Denetleme, Belge Yönetimi ve Pasaport Şube Müdürlüklerini ziyaret ederek işlemler hakkında personelden bilgi aldı.

Bitlis ve ilçelerinde elektrik kesintisi

Bitlis, Mutki ve Güroymak ilçelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, bakım, onarım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları sırasında belirlenen bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, 17 Eylül 08.00-11.00 saatleri arasında Bitlis Aşağıkaraboy, Kömüryakan, İçmeli, Yücebaş ve Yukarı Karaboy Köylerinde, Mutki İlçesi ve bağlı tüm köylerinde 3 saat elektrik verilmeyecektir.

Ayrıca, 17 Eylül 09.00-15.00 saatleri arasında Güroymak ilçesine Kaleli, Yağmurlu, Bölmedere, Yayladere, Kavunlu köyleri ve Şentepe mahallesine 6 saat elektrik verilmeyeceği ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement