Bodrum'da Öldürülen İrlandalı Tiyatrocu Cinayetinde 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Öldürülen İrlandalı Tiyatrocu Cinayetinde 4 Gözaltı

Bodrum\'da Öldürülen İrlandalı Tiyatrocu Cinayetinde 4 Gözaltı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde dört ay önce öldürülen İrlanda uyruklu tiyatrocu 64 yaşındaki John Edward Donnelly cinayetiyle ilgili 2'si kardeş 4 kişi gözaltına alındı.

04.09.2016 18:38  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde dört ay önce öldürülen İrlanda uyruklu tiyatrocu 64 yaşındaki John Edward Donnelly cinayetiyle ilgili 2'si kardeş 4 kişi gözaltına alındı.

Eskiçeşme Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi'nde geçen 03 Haziran'da yaşanan olayda; İrlandalı John Edward Donnelly öldürüldü. Evinde yerde çıplak ve kanlar içinde ölü olarak bulunan Donnelly'in cinayetinin çözümü için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği geniş çaplı soruşturma başlattı. 3 ay boyunca yürütülen sokak çalışması kapsamında 81 adet MOBESE kaydı ve 726 adet işyeri güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Yapılan çalışma sonucunda olayın şüphelisi olarak M.I. (28) ve O.A. (27) Bodrum'da, S.I. (20) ve A.T. (20) ise İstanbul'da geçen perşembe günü düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

İnşaat işçisi ve kardeş olan M.I. ile S.I.'nın cinayeti itiraf ettiği belirtildi. S.I.'nın ifadesinde, olay gecesi Donnelly'nin kendilerini eve davet ettiğini, bir süre salonda oturduktan sonra Donnelly'nin kendileriyle ilişkiye girmek istediğini söylediği belirtildi. S.I.'nın ifadesinin devamında ilişki daveti üzerine mutfaktan ekmek bıçağını aldığını, beline sakladığını ve ağabeyinin "Vur" demesi üzerine ise belinden çıkardığı bıçağı Donnelly'nin boynuna sapladığını, ardından 1 kez kafasına ve 2 kez de sırtından yaraladığını ifade ettiği kaydedildi.

KABUSU OLMUŞ

İki kardeşin evin yakınlarından koşarak uzaklaştıkları ise kamera kayıtlarında tespit edildiği belirtildi. S.I.'nın cinayet günü giydiği ayakkabı ve kıyafetleri, üstüne kan sıçradığı gerekçesiyle sakladığı ve o günden bu yana bir daha giymediği, işlediği cinayeti ise geceleri rüyasına kabus şeklinde gördüğünü söylediği de öğrenildi. S.I.'nın soruşturma kapsamında polislere kıyafetleri teslim ettiği öğrenildi.

Evde parmak izleri bulunan ve gün içerisinde de eve geldikleri belirlenen A.T. ve O.A. şüpheli olarak gözaltına alındığı kaydedildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından dört şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Öldürülen İrlandalı Tiyatrocu Cinayetinde 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement