Bodrum Meydanı'nda Sürpriz Evlenme Teklifi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Meydanı'nda Sürpriz Evlenme Teklifi

Bodrum Meydanı\'nda Sürpriz Evlenme Teklifi

Bodrum'da, akşam saatlerinde tanımadığı bazı kişilerin adını söyleyip tek tek çiçek verdiği heykeltıraş Ebru Zeynep Çalışkan, korku ve şaşkınlığı bir arada yaşadığı anların ardından, bir şirkette satış yöneticisi olan erkek arkadaşı Vural Erol'dan, Bodrum Belediye Meydanı'nda sürpriz evlenme teklifi aldı.

07.06.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da, akşam saatlerinde tanımadığı bazı kişilerin adını söyleyip tek tek çiçek verdiği heykeltıraş Ebru Zeynep Çalışkan, korku ve şaşkınlığı bir arada yaşadığı anların ardından, bir şirkette satış yöneticisi olan erkek arkadaşı Vural Erol'dan, Bodrum Belediye Meydanı'nda sürpriz evlenme teklifi aldı. Erol, kendisine destek olan arkadaşlarının alkışları arasında teklifini kabul eden Ebru Yaşar'ın parmağına yüzüğü taktı.

Bir şirkette satış yöneticisi olan 24 yaşındaki Vural Erol, heykeltıraş olan aynı yaştaki kız arkadaşı Ebru Zeynep Çalışkan'a Bodrum Belediye Meydanı'nda sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Erol, sürpriz evlenme teklifi için arkadaşlarında da yardım aldı. Erol, kız arkadaşını bir restoran yemeğe davet etti. Otomobilini restoranın yakınındaki bir otoparka bırakan Çalışkan'a daha önce hiç görmediği Erol'un arkadaşları, "Zeynep" diye seslenip, çiçek verdi. Çiçekleri alan, ancak tedirgin olarak yürüyen genç kız, bu sırada restoranda buluşacağı arkadaşı Erol'u Belediye Meydanı'nda gördü.

Ebru Zeynep Çalışkan'ın şaşkınlığı daha da arttı. Bu sırada Çalışkan'ın önünde diz çöken Vural Erol, evlenme teklifinde bulundu. Çalışkan, teklifi 'evet' diyerek kabul etti. Ancak çevredekilerin duymadıklarını söylemesi üzerine Çalışkan'ın, "O zaman bir daha sorsun" demesi üzerine gülüşmeler oldu. Çalışkan'ın bu defa yüksek sesle "Evet" demesi üzerine Erol, arkadaşlarının alkışları arasında cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı.

Yolda yürürken tanımadığı kişilerin "Zeynep" diye seslenip çiçek verdiğini, bu durum karşısında çok korktuğunu söyleyen Zeynep Çalışkan, "Bugün böyle bir şey beklemiyordum. Gerçekten sürpriz oldu" dedi. Çift, daha sonra arkadaşlarının ve çevredekilerin tebriklerini kabul etti.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Meydanı'nda Sürpriz Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement