Boluspor'da Bayramlaşma Töreni Yapıldı - Son Dakika
Spor

Boluspor'da Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Boluspor\'da Bayramlaşma Töreni Yapıldı

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor'da teknik heyet ve futbolcular, protokol üyeleriyle kulüp binasına bayramlaştı.

17.10.2013 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da teknik heyet ve futbolcular, protokol üyeleriyle kulüp binasına bayramlaştı.

Kurban Bayramı'nın 3. günü tesislerde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Kulüp Başkanı Başkanı Mehmet İnceayan, yöneticiler, eski başkanlar, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Protokol üyeleri sıraya girerken, futbolcular da herkesle tokalaşarak bayramlaştı.

Başarının birliktelikten geçeceğini söyleyerek bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Mehmet İnceayan, "Boluspor'un başarısı için her zaman çalışacağız. Başarıyı da birlik ve beraberlikle yakalayacağız. Şu anda bu beraberliğin başarıyı getireceğine inanıyorum. Hedefimizden şaşmadık. İlk 6'yı kovalayacağız" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise her zaman Boluspor'un yanında olduklarını vurgulayarak, "Boluspor'un başarısı için her zaman yanınızda olacağız. Bundan önce de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. İnşallah süper lige çıkarız" diye konuştu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan da Boluspor'un herkesi bir araya toplayan bir unsur olduğuna dikkat çekerek, "Bolu'da sert bir siyaset yapıyoruz. Ancak İzzet Baysal, Köroğlu ve Boluspor'da her zaman bir araya geliyoruz. Bu üç yerde ne siyaset ne de başka bir şey konuşuluyor. Elimden geldiği sürece Boluspor'un başarısı için her çalışmayı yapmaya hazırım" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından emekli imam Lütfü Karataş dua yaptı. Bayramlaşma, şeker ve tatlı ikramının ardından sona erdi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor'da Bayramlaşma Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement