Borg Vs. Mcenroe Filmi - Son Dakika
Sinema

Borg Vs. Mcenroe Filmi

Borg Vs. Mcenroe Filmi

Borg vs. McEnroe filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Borg vs. McEnroe filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.05.2018 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan , ikilinin 1980 yılı Wimbledon Turnuvası'ndaki karşılaşmasını anlatıyor. Asabi, fevri, heyecanlı John McEnroe; duygudan arınmış zen sükunetiyle dikkat çeken İsveçli Bjorn Borg’a karşı. İkili kazanmak için mücadele verirken, bir efsaneye dönüşmenin bedelleriyle de yüzleşiyor.

Yönetmen: Janus Metz

Senaryo: Ronnie Sandahl

Oyuncular: Sverrir Gudnason , Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård, Tuva Novotny , Leo Borg, Marcus Mossberg, Jackson Gann, Scott Arthur, Ian Blackman, Robert Emms, David Bamber, Mats Blomgren , Julia Marko-Nord, Jane Perry , Demetri Goritsas, Roy McCrerey, Björn Granath, Jason Forbes, Tom Datnow, Colin Stinton, Claes Ljungmark, Dag Malmberg, James Sobol Kelly, Janis Ahern, Thomas Hedengran, Jean Claude Okou, Felix Engström, Annika Ryberg Whittembury, Bob Boudreaux, Inger Järpedal, David Bowles

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Borg vs. McEnroe

Yapımcı Firma: SF Studios Production AB

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: İsveç, Danimarka, Finlandiya

Orijinal Dili: İngilizce, İsveççe, Fransızca, Almanca, İspanyolca

Filmin Süresi: 107 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 01.06.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Borg Vs. Mcenroe Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement