Bornova'da Toplam Kalite Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Bornova'da Toplam Kalite Yarışması Sonuçlandı

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Okullar Arasında Gerçekleştirilen Toplam Kalite Yarışması Sonuçlandı.

22.03.2011 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arasında gerçekleştirilen Toplam Kalite Yarışması sonuçlandı.

Bornova Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmada birinciliği Doğanlar Hacı Yaşar Kandur İlköğretim Okulu elde ederken, Şehit Teğmen Murat Arslantürk İlköğretim Okulu ikinci oldu, Suphi Koyuncuoğlu Lisesi ve Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu da üçüncülüğü paylaştı. Yarışmada teşvik ödülü ise 80. Yıl İlköğretim Okulu'na verildi.

Bornova Belediyesi Yeni Nikah Salonu tesislerinde gerçekleştirilen tören ile okul yöneticilerine ödülleri verildi. Bornova Kaymakamı Hakkı Uzun Bornova'daki okulların her alanda ödüller aldığını belirterek, "Biz bir bütünüz. Sosyolojik olarak eğitimde artık rakamlar konuşuyor. İnanıyorum ki bu yılda bu rakamlarla en üst sıralarda olacağız" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise okullarda çocuklara doğal yaşamda öğrenebileceklerinden fazlasının aktarılmaya çalışıldığını söyledi. Eğitimde amacın öğrenebilme kapasitesini arttırmak olduğunu belirten Başkan sındır, "Bu nedenle eğitim ortamının dört dörtlük bir yer olması gerekiyor. Amaca ulaşılabilmesi için veli ve öğrenci memnuniyetini sağlamak gerekiyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullarda bu anlayışı bir rekabet ortamına sokmak gayretiyle eğitim kurumlarını daha iyi duruma getirmeyi hedefliyor. Burada ödül kazanan herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Yarışmada birinci okula 750, ikinci okula 500, üçüncü okula da 250 lira ödül verildi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bornova'da Toplam Kalite Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement