Eşine bıçakla saldırırken araya gireni öldürdü! 1 gün önce yazdığı not kan dondurdu - Son Dakika
Güncel

Eşine bıçakla saldırırken araya gireni öldürdü! 1 gün önce yazdığı not kan dondurdu

Aydın'da, ayrı yaşadığı eşine bıçakla saldıran cani koca, çifti ayırmak için araya giren aile yakınını bıçaklayarak öldürdü. Cani adamın olaydan bir gün önce sosyal medyada, "Karşıma kimi çıkaracaksan ona söyle, ölmeyi de öldürmeyi de göze alsın." yazdığı ortaya çıktı.

15.09.2019 14:01  Güncelleme: 14:53

Aydın'ın Efeler ilçesinde, vefat eden kayınvalidesinin taziyesine giden Gökhan Coşkun (38) ile ayrı yaşadığı eşi Fatma Coşkun (32) arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Çifti ayırmaya çalışan ailenin yakını Tuncay Ardınç (28), Gökhan Coşkun'un bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Ardınç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İKİLİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Kardeşköy Mahallesi'nde meydana geldi. Dün vefat eden annesini toprağa veren 2 çocuk annesi Fatma Coşkun, bu sabah da taziyeleri kabul etmeye başladı. Gökhan Coşkun da taziye evine gelip, ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Fatma Coşkun'un yanına gitti. Ancak taziye evinde ikili arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

BIÇAK DARBESİ, AİLE YAKININA İSABET ETTİ

Tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken, Gökhan Coşkun bıçak çekip, Fatma Coşkun'a saldırmaya kalkıştı. Ancak bıçak, bu sırada araya giren ailenin yakını Tuncay Ardınç'a isabet etti. Gökhan Coşkun kaçarken, ağır yaralanan Ardınç, olay yerine çağrılan ambulansla, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardınç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi Gökhan Coşkun'u aramaya başladı.

"SABAH ORADAYIM" PAYLAŞIMI

Gökhan Coşkun'un olaydan bir gün önce sosyal medya hesabından 'Yarın karşıma kimi çıkaracaksan ona söyle, ölmeyi de öldürmeyi de göze alsın. Sabah oradayım' notunu paylaştığı görüldü.

Eşine bıçakla saldırırken araya gireni öldürdü! 1 gün önce yazdığı not kan dondurdu
Eşine bıçakla saldırırken araya gireni öldürdü! 1 gün önce yazdığı not kan dondurdu
Eşine bıçakla saldırırken araya gireni öldürdü! 1 gün önce yazdığı not kan dondurdu
Eşine bıçakla saldırırken araya gireni öldürdü! 1 gün önce yazdığı not kan dondurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşine bıçakla saldırırken araya gireni öldürdü! 1 gün önce yazdığı not kan dondurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Analiz: Eskiden kizlar zengın koca bulayim Rahat edeyim derdindeydi şimdiki kizlar zengin kocayi bosayip donuna kadar alamiyim derdinde .Sonuç cinnet getiren adamlar .Kimse karisi dostuyla yesin paralari diye calismiyo .bunuda konusun. 44 21 Yanıtla
    Harbiyeli Deniz : Mükemmel analiz 0 0 Waffen SS Reich: türk kadınları bence çoğunluğu beş para etmez faydasız kişilkler 0 0
  • Esra : Ölmeyi hak eden kadın sen başkasını temizliyon 12 34 Yanıtla
    Esra Denen Mal : Kimse ölmeyi Hak etmiyor adalet var mahkeme var Allah verdi Allah alır 43 3 FENASİ: ESRA DENEN TRAVESTİ ARTIĞI SENİN GİBİLERDEN DAHA ÖLMEYİ HAK EDEN KİMSE YOK BU TOPRAKLARDA 0 1 Misafirim: Esra hanım, ölmeyi hak etmek nedir? Canı Allah verir ve o alır. Sen böyle dersen, yandık vallahi 0 0 Misafirim: Esra hanım, ölmeyi hak etmek nedir? Canı Allah verir ve o alır. Sen böyle dersen, yandık vallahi 0 0
  • Pisi pisine: Sonra hiç kimse "neden etraftakiler yardım etmiyor" demesin. 37 5 Yanıtla
    Evet: Bugün Batman da bir kişi kavga edenleri ayırırkek arada bıçaklanarak öldürüldü. Galiba haklısın. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement