Aday Gösterilmeyen Başkan Bekir Bozdağ'ı Yuhalattı - Son Dakika
Güncel

Aday Gösterilmeyen Başkan Bekir Bozdağ'ı Yuhalattı

Aday Gösterilmeyen Başkan Bekir Bozdağ\'ı Yuhalattı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kastamonu'da yeniden aday gösterilmeyen Devrekani Belediye Başkanı ve taraftarları tarafından protesto edildi.

09.03.2014 14:07  Güncelleme: 10:30

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kastamonu'da   AK Parti'den aday gösterilmeyince istifa ederek bağımsız seçime giren Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu'nu destekleyen kalabalık bir grup tarafından protesto edildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kastamonu kent girişindeki Kadıdağı mevkiinde Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, İl Jandarma Komutanı Albay Tevfik Anzerlioğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ve partililer tarafından karşılandı. Bakan Bozdağ, buradan Vali Bektaş'ın makam aracına binerek Devrekani İlçesi'ne gitti.

İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan Bakan Bozdağ, Kaymakam Serdar Kaya'yı makamında ziyaret etti.

YENİDEN ADAY GÖSTERİLMEYEN BAŞKAN, BAKAN'A YUH ÇEKTİRDİ

Bakan Bozdağ'ın Kaymakamlık ziyareti sırasında, AK Parti'den aday gösterilmeyince istifa ederek bağımsız seçime giren Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu'nu destekleyen kalabalık bir grup ilçe merkezinde toplandı. AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü'ye tepki gösterip 'Hakkının değil halkın dediği olacak' yazılı döviz taşıyan kalabalık, Bakan Bozdağ önlerinden geçerken sloganlarla tepki gösterdi. 

Belediye Başkanı Aliustaoğlu ise Bakan Bozdağ'ın yanına yaklaşık "Hoşgeldiniz" diyerek elini sıktı. Bakan Bozdağ'ın, "Bu yaptığın terbiyesizlik" demesi üzerine Başkan Aliustoğlu da kalabalığa, "Yuhalayın arkadaşlar" diye bağırdı. Bunun üzerine kalabalık Bakan Bozdağ'ı yuhaladı. Bakan Bozdağ'ın arkasından sloganlarla yürümek isteyen gruba polis engel oldu. Polis ve kalabalık arasında arbede yaşandı.

"MEYVESİ OLAN AĞAÇ TAŞLANIR"

AK Parti seçim bürosu açılışında konuşan Bakan Bozdağ, Türkiye'nin geleceğini Türk milletinin belirleyeceğini söyledi. Seçim meydanlarında herkesin konuştuğunu belirten Bakan Bozdağ, şöyle dedi:

"Siz sayın Bahçeli'nin, sayın Kılıçdaroğlu'nun, diğerlerinin, 'Oy verirseniz projelerimiz şudur, yapacaklarımız bunlardır, bunları yapmak için sizden yetki istiyoruz' dediğini duydunuz mu? Yok böyle bir şey. Yatıyorlar kalkıyorlar, yalan, iftira. Başka heybelerinde bir şey yok. Eğer sizin heybenizde proje varsa, program varsa, plan, hizmet varsa onu millete sunarsınız. Yetkiyi ona göre itersiniz. Yapmıyorlar. Neden? Çünkü alışmışlar eski Türkiye'nin siyasetine. Yalanla, dolanla, hileyle, allem edip kallem edip milletin oyunu alıp yan gelip yatmaya alışan bir siyasetin temsilcileri bunlar. Herkes Tayyip Erdoğan'a vuruyor, herkes AK Parti'ye vuruyor. Sanki tek parti, tek rakip AK Parti. Ama biz bundan rahatsız değiliz. Meyvesi olan ağaç taşlanır. Bizim hamdolsun ağacımızda meyve var. Onun için taş atıyorlar. Partiler arasında yarış yok. AK Parti ile diğer partiler arasında yarış var." 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aday Gösterilmeyen Başkan Bekir Bozdağ'ı Yuhalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dur: yigin birbirinizi hırsız yalancı ne ararsan var bunlarda allah sorcak hesabını 13 10 Yanıtla

Advertisement