Bozüyük'te 13 Bin 500 Öğrenci İçin Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'te 13 Bin 500 Öğrenci İçin Ders Zili Çaldı

Bozüyük\'te 13 Bin 500 Öğrenci İçin Ders Zili Çaldı

Bozüyük’te yarıyıl tatilinin sona ermesi ile birlikte 13 bin 500 öğrenci için ders zili çalarken, Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öğrencileri yalnız bırakmadı.

05.02.2018 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük'te yarıyıl tatilinin sona ermesi ile birlikte 13 bin 500 öğrenci için ders zili çalarken, Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öğrencileri yalnız bırakmadı.

Bozüyük Ertuğrulgazi İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden, Kaymakam Hasan YamaN ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya eşlik etti. Bozüyük Ertuğrulgazi İlkokulu'nda sınıfları gezerek öğrencilerin ilk gün heyecanını paylaşan Yaman ve Bakıcı, öğrencilere yeni ders yılı döneminde başarılar diledi. Sınıflardaki öğrenci ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında öğretmenler ile de görüşen Kaymakam Yaman ve Başkan Bakıcı, öğretmenler tarafından yöneltilen soruları yanıtladı. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya Bozüyük Belediyesi tarafından eğitime verilen destekler için teşekkür eden öğretmenler ve okul yöneticileri, Bozüyük'ün kurumlar arası yardımlaşmanın en güzel örneklerine sahne olduğunu belirttiler.

Okul ziyareti sırasında öğretmenler ile gerçekleştirilen görüşmelerde Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışmaların neticesinde bu yıl tüm 4. sınıf öğrencilerinin Bilecik Kapalı Yüzme havuzlarına götürüleceği müjdesi verilirken, pek çok yeni çalışmanın da önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. Ziyaret sonunda öğretmenlere kolaylıklar dileyen Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her zaman eğitime desteklerinin devam edeceğini belirttiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük'te 13 Bin 500 Öğrenci İçin Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement