Bozüyük'te Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'te Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı

Bozüyük\'te Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Kasımpaşa Orta Cami ve Baharözü mevkiindeki bir çiftlikte meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yabancı uyruklu 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

10.03.2017 17:41

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Kasımpaşa Orta Cami ve Baharözü mevkiindeki bir çiftlikte meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yabancı uyruklu 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yasadışı yollardan ülkeye giriş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu hırsızlık şüphelisi Z.N. ilk olarak Kasımpaşa Orta Cami imam hatibinin bilgisayarını çalmıştı. Daha sonra arkadaşı F.A.K.Z. ile birlikte Baharözü mevkiindeki M.U.'ya ait bir çiftlikten 5 bin TL parayı alarak kaçmaya çalışan şüphelilerden Z.N. çiftlik sahibi tarafından, arkadaşı ise Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Demirköy'de yakalanarak Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Sorguları tamamlanan hırsızlık şüphelileri sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilmişti. Hakim karşısına çıkan şüpheliler tutuklanarak Bilecik M tipi kapalı cezaevine gönderildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük'te Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement