Bruno Alves Bodrum'da Aşk Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Bruno Alves Bodrum'da Aşk Tazeledi

Bruno Alves Bodrum\'da Aşk Tazeledi

Bruno Alves Bodrum'da aşk tazelediFenerbahçeli ünlü futbolcu eşini öpücüklere boğduBodrum'da aşk başkadırFenerbahçe'nin üç yabancı yıldızı Bruno Alves, Simon Kjaer ve Luis Nani, Bodrum'da tatilin tadını çıkardı.

27.04.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bruno Alves Bodrum'da aşk tazeledi

Fenerbahçeli ünlü futbolcu eşini öpücüklere boğdu

Bodrum'da aşk başkadır

Fenerbahçe'nin üç yabancı yıldızı Bruno Alves, Simon Kjaer ve Luis Nani, Bodrum'da tatilin tadını çıkardı. Portekizli ünlü stoper Bruno Alves ise tatilden dönmeden önce eşi Rute ile bol bol jet ski yaptı. Fotoğraflarını çektiği eşini öpücüklere boğdu.

Trabzon'daki olaylı maçın ardından soluğu Muğla'nın Bodrum ilçesinde alan Portekizli Bruno Alves, Danimarkalı Simon Kaijer ve Brezilyalı Nani, Zeytinlikahve Koyu'ndaki Rixos Otel'e eş ve çocuklarıyla tatil yaptı. Güneşli ve sıcak havanın tatilini çıkardı. İki gün boyunca otelden dışarı çıkmayan ve Zeytinli kahve koyunun kumsalında güneşlenerek bol bol ayak voleybolu oynayıp jet ski yapan futbolcu ve aileleri, tatilin tadını çıkardı.

ALVES EŞİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Bodrum'un cennet koyunda, iskelede ve kumsalda eşine bol bol poz veren Rute'nin fotoğraflarını çeken Alves, iskelede karısını öpücüklere de boğdu. Çift, birlikte bol bol özçekim yaptı. Bu sabah aileleriyle birlikte kentte ayrılan ünlü futbolcuların, antrenmanlara katılmak üzere İstanbul'a döndükleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bruno Alves Bodrum'da Aşk Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sorumlusu tayyip : JET SİKİ YAPMIŞ 0 0 Yanıtla

Advertisement