Bu Ne Tesadüf - Son Dakika
Magazin

Bu Ne Tesadüf

Ünlü oyuncu Cansu Dere, Cem Yılmaz'ın düğününün hemen ardından NTV'nin CEO'su Cem Aydın'la görüntülendi.

12.03.2012 15:03  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun bir süre birliktelik yaşadığı Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ahu Yağtu ile evlenmesi üzerine güzel oyuncu yeni sevgilisi Cem Aydın'la görüntülendi.

Ünlü oyuncu Cansu Dere, uzun bir ilişki yaşadığı Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile düğününün hemen ertesinde yeni sevgilisi NTV'nin CEO'su Cem Aydın'la ilk kez objektiflere yakalandı.

Çift, Ortaköy Zuma'da yakın dostlarıyla akşam yemeği yedi. Yemekten sonra mekandan ayrı ayrı çıkan çift, gazetecilerin ısrarlı sorularına yanıt vermedi.

Aydın, bir gazetecinin "Cem Yılmaz'ın evliliği hakkında ne diyorsunuz?" sorusuna "Bu nasıl bir soru" diye tepki gösterdi ve sevgilisini kolundan tutup araca bindirdi.

CANSU DERE VE CEM YILMAZ İLİŞKİSİ

Cansu Dere ve Cem Yılmaz yaklaşık 2 yıl boyunca birlikte olmuşlardı. Ara sıra çiftin arasına kıskançlık girmişti. Yılmaz'ın bir dönem adı aşk dedikodularına karıştığı Berrak Tüzünataç Hokkabaz filminde oynamasını Cansu Dere engellemiş, Yılmaz da boş durmayıp Cansu'yu kendi silahı ile vurmuştu. Dere'nin Mehmet Günsur'un başrolde olacağı filmde rol almasına karşı çıkmıştı.

Bir ara Yılmaz ile Dere ayrılmıştı. Ancak tam artık birbirlerini unuttular derken aşkları yeniden alevlenmiş, dizi çekimleri için Mardin'de bulunan Dere, İstanbul'a geldiğinde ikili yeniden birlikte görülmeye başlamıştı.

Bu şekilde bir kaç defa ayrılan çift sonunda tamamen ayrılmıştı. "Cansu bana tahammül ediyor" diyerek sevgilisinin fedakârlığını vurgulayan Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven'le dertleşmesi ayrılığı su yüzüne çıkarmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Bu Ne Tesadüf
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bu Ne Tesadüf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement