Burada Olmanız Bize Güç Veriyor' - Son Dakika
Güncel

Burada Olmanız Bize Güç Veriyor'

Burada Olmanız Bize Güç Veriyor\'

DAVETE Berlin Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Hüseyin Gazi Coşan, yönetmen Hilal Saral, senarist Zeynep Yıldız, televizyon sunucusu Nur Onur, sanatçılar Zerrin Tekindor, Hülya Gülşen, Laçin Ceylan, Celal Kadri Kınoğlu, Erkan Taşdöğen, Fatih Kahraman, Hakan Çimensever, Rüyam Diren, Özden...

14.05.2018 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DAVETE Berlin Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Hüseyin Gazi Coşan, yönetmen Hilal Saral, senarist Zeynep Yıldız, televizyon sunucusu Nur Onur, sanatçılar Zerrin Tekindor, Hülya Gülşen, Laçin Ceylan, Celal Kadri Kınoğlu, Erkan Taşdöğen, Fatih Kahraman, Hakan Çimensever, Rüyam Diren, Özden Çiftçi, Kubilay Karslıoğlu, Nurten İnan, Ali Ersin Yenar katıldı. Sanatçıları ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirten Başkonsolos Karartı, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Festivaller kendi toplumumuz açısından tiyatroyu, sanatı canlı tutabilmek açısından olduğu kadar Alman toplumuna başka bir Türkiye sunabilmek açısından da son derece önemli ve hayati bir araç. Tiyatro önemli bir değer. Festivali başlatan ve bugünlere gelmesini sağlayan Tiyatro Frankfurt, Kamil Kellecioğlu ve ekibine teşekkürler. Festivaller oyunsuz, sanatçısız olmaz, sizler buralara gelip bu oyunları sahnelemeseydiniz, atölye çalışmaları, fuaye sohbetleri ile insanlarımızla bir araya gelmeseydiniz bu festival olmazdı. Hepinize şükran borçluyuz. Bizlere şeref verdiniz."

'YİNE BEKLİYORUZ'

"Devlet Tiyatroları ve özel tiyatrolara da teşekkür ediyorum. Dileğimiz ve arzumuz içeriğini daha derinleştirerek yarınlara taşıyabilmek. Bizleri lütfen yalnız bırakmayın. Gelecek festivallerde de sanatçılarımızı, Devlet Tiyatrolarımızı bekliyoruz. Burada olmanız bizim için büyük bir güç."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Burada Olmanız Bize Güç Veriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement