Burdur'da Oturma Eylemli Protesto - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Oturma Eylemli Protesto

Burdur\'da Oturma Eylemli Protesto

Burdur'da oturma eylemli protesto Burdur'da KESK ve Birleşik Haziran Hareketi üyeleri Ankara'daki bombalı saldırıyı protesto için oturma eylemi yaptı.

13.10.2015 02:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da oturma eylemli protesto

Burdur'da KESK ve Birleşik Haziran Hareketi üyeleri Ankara'daki bombalı saldırıyı protesto için oturma eylemi yaptı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 100 kişilik grup bir saat süreyle çeşitli sloganlar atarak, oturma eylemi yaptı. Eylemin ardından basın açıklamasını okuyan Eğitim- Sen Şube Başkanı Necdet Tekin, " Türkiye'nin göbeğinde Ankara Garı'nın önünde binlerce polisin gözü önünde patlattılar bombalarını. 128 canımızı aldılar aramızdan. Canımızdan can gitti, yüreklerimiz dağlandı. Annelerimizi, babalarımızı, kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı, yoldaşlarımızı kaybettik" dedi.

Olayın faile meçhul olmadığını ve katilleri tanıdıklarını söyleyen Necdet Tekin, "Katiller, diktatörlük hevesleri 7 Haziran seçimlerinde kursaklarında kaldığı için ülkeyi kan gölüne çevirip, yaşanan ölümler üzerinden oy avcılığı yapanlardır. Emek, barış ve demokrasi mitingimizi kana bulayanlara ve katliama seyirci kalanlara sesleniyoruz; bütün vahşetinize, şiddetinize, bütün katliamlarınıza rağmen eşit, özgür, demokratik bir ülkede bir arada yaşamı ve barışı savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Acımız büyük, yaralarımız derin. Katiller ve arkasındaki güçler bulunana kadar bize rahat yok. Katliamın sorumluları hesap verene kadar susmayacağız, yılmayacağız ve asla affetmeyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Oturma Eylemli Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zilan a cevap: hadi len defol git doğuya 128 kişi diyerek kimliğini ortaya döküyorsun burdurdan senin gibi hain az çıkar. 0 0 Yanıtla

Advertisement