Burdur'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Burdur'daki Trafik Kazası

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'nın, Burdur'da trafik kazasında hayatını kaybetmesine ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

27.09.2015 20:08

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'nın, Burdur'da trafik kazasında hayatını kaybetmesine ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda,  İMO Bursa Şubesi üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ve eşi Hilal Pala'nın Antalya'dan Bursa'ya dönerken Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Elsazı Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirmesi, oda üyelerini üzdüğü ve yasa boğduğu ifade edildi.

Pala'nın oda üyesi olduğu belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"İMO Bursa Şubesi'ne 1975 yılında üye olan Semih Pala, odamızda birçok komisyonda görev almış, birçok kez de Genel Kurul delegesi olarak şubemizi Ankara'da temsil etmiştir. Kent Konseyi Başkanlığı görevinde defalarca bir araya gelerek kent için faydalı çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Semih Pala, 40 yıldır üyesi olduğu İMO Bursa Şubesi'ne destek vermeyi sürdürmüştür. İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak, değerli büyüğümüz Semih Pala ve eşi Hilal Pala'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burdur'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement