Burdur Plakalı Kamyonetin 118 İcra ve 2 Yakalaması Çıktı - Son Dakika
Güncel

Burdur Plakalı Kamyonetin 118 İcra ve 2 Yakalaması Çıktı

Burdur'da polisin şüphesi üzerine incelenen park halindeki kamyonetin sahte plakalı olduğu ve üzerinde 118 haciz ve 2 yakalama kararı bulunduğu tespit edildi.

23.11.2017 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da polisin şüphesi üzerine incelenen park halindeki kamyonetin sahte plakalı olduğu ve üzerinde 118 haciz ve 2 yakalama kararı bulunduğu tespit edildi. Trafikten men edilen kamyonet otoparka götürüldü.

Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler sabah mesaiye geldiklerinde şube önünde park halindeki 03 AH 251 plakalı kamyonetin sorgulanması için trafik ekibi çağırdı. Trafik ekibinin ilk yaptığı sorgulamada araçla ilgili herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Ancak aracın plakasında mühür olmadığını gören trafik polisleri, aracın kaputunu açtırarak şase numarası üzerinden yaptıkları sorgulamada gerçek plakasının 03 KN 808 olduğunu belirledi. Gerçek plakası üzerinden yapılan sorguda ise kamyonet üzerinde 118 icra ve Afyonkarahisar Bolvadin Mal Müdürlüğü'nden 2 yakalama kararı bulunduğu tespit edildi. Araç trafikten men edildi ve otoparka götürüldü.

Burdur Plakalı Kamyonetin 118 İcra ve 2 Yakalaması Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Plakalı Kamyonetin 118 İcra ve 2 Yakalaması Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement