Burhan Apaydın, Son Yolculuğuna Uğurlandı Burhan Apaydın, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Burhan Apaydın, Son Yolculuğuna Uğurlandı Burhan Apaydın, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Burhan Apaydın, Son Yolculuğuna Uğurlandı Burhan Apaydın, Son Yolculuğuna Uğurlandı

89 yaşında vefat eden eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in avukatı Burhan Apaydın, Teşvikiye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.Haber.

21.04.2013 16:56

89 yaşında vefat eden eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in avukatı Burhan Apaydın, Teşvikiye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haber: Özkan ARSLAN - Kamera: Uğur ALAATTİNOĞLU/ İSTANBUL DHA

27 Mayıs darbesi sonrasında idam edilen eski başbakanlardan Adnan Menderes'in avukatı Burhan Asri Apaydın (89), İstanbul'da toprağa verildi. Kadıköy'deki evinde dün sabaha karşı vefat eden avukat Burhan Apaydın için, Teşvikiye Camii'nde cenaze namazı kılındı. Taziyeleri, Apaydın'ın eşi Beyhan Apaydın kabul etti. Cenazaye katıan Apaydın'ın dostu Mine Soley, " Benim ahbap olarak hukukum var. Çok değerli bir insandı. Hukukçuluğu ayrı devlet adamlığı ayrı.Kendi adıma çok eski bir dostu kaybetmenin üzüntüsünü duyuyorum elbette " dedi.Törene, eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, İstanbul eski valisi Kutlu Aktaş, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Apaydın'ın yakınları ve meslektaşları katıldı. Burhan Apaydın için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. TBMM'de bir dönem milletvekiliği de yapan Burhan Apaydın'ın Türk bayrağına sarılı tabutunu polisler taşıdı. Apaydın'ın cenazesi daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burhan Apaydın, Son Yolculuğuna Uğurlandı Burhan Apaydın, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement