Burhaniye CHP de Özden'de İlçe Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye CHP de Özden'de İlçe Başkanlığına Aday Oldu

Burhaniye CHP de Özden\'de İlçe Başkanlığına Aday Oldu

Burhaniye'de, CHP'de hafta sonu yapılacak olağan üstü kongrenin hasırlıkları sürdürülürken, Muhasebesi Salih Özden de CHP İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı.

21.01.2015 14:12  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nde hafta sonu yapılacak olağan üstü kongrenin hasırlıkları sürdürülürken, Marangoz Tarık Erdil'en sonra muhasebesi Salih Özden de CHP İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı. Eski yıllarda iki dönem ilçe başkanlığı yapan Özden, ilçede oyları yüzde 50'nin üzerine çıkararak partiyi yerel de iktidar yapmak istediklerini açıkladı. .

Burhaniye de, CHP, Pazar günü yapılacak olağanüstü kongreye hazırlanırken, muhasebesi Salih Özden de adaylığını açıkladı. 1988 ve 1991' de ilçe başkanı olan 55 yaşındaki Özden, partiyi tekrar yerel de iktidar yapmak için aday olduğunu açıkladı. İlçe de, 2014 yerel seçimlerinde beklenmedik bir kayıpla oyların yüzde 40'lara gerilediğini anlatan 2 çocuk ve 1 torun sahibi Salih Özden," 26 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan olağan üstü ilçe kongremizde ilçe başkanlığına adaylık talebimi tüm üyelerimize, delegasyonumuza ve halkımıza bildirir saygılar sunarım. Partimizin ilçemizdeki oylarını yüzde 50'nin üzerine çıkararak yerel de iktidar olmak için aday oldum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye CHP de Özden'de İlçe Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement