Burhaniye'de Satranç Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Satranç Heyecanı

Burhaniye\'de Satranç Heyecanı

Burhaniye'de, Satranç Ligi büyük bir coşkuyla başlatılırken, törene katılan Kaymakam Ali Uslanmaz, ilk hamleyi yaparak lige start verdi.

02.01.2013 13:26  Güncelleme: 13:23

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Satranç Ligi büyük bir coşkuyla başlatılırken, törene katılan Kaymakam Ali Uslanmaz, ilk hamleyi yaparak lige start verdi. Burhaniye de başlatılan Satranç Ligi'nde 24 çocuk, 11 de yıldız takımı katıldı.

Ticaret Meslek Lisesi'nde, Satranç Ligi'nin başlatılması nedeniyle düzenlenen törende büyük coşku yaşandı. Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Dr. Birgi Tuna, lig hakkında veliler ve sporcuları bilgilendirirken, Kaymakam Ali Uslanmaz da ilk hamleyi yaparak lige start verdi. İlçede satranç sporuna büyük ilgi olduğunu bildiren Dr. Birgi Tuna, "Bu gün burada başlattığımız lig Mart sonuna kadar devam edecek. Bizi yalnız bırakmayan Kaymakamımız Ali Uslanmaz'a teşekkür ediyoruz. Ayrıca öğretmenlerimize, velilerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Lige çocuklarda 24, yıldızlar da ise 11 takım katılıyor" dedi. İlk hamleyi yaparak ligi başlatan Kaymakam Ali Uslanmaz' da genç sporculara başarı dileğinde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Satranç Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement